Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Union Rohr fc opoja
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
44% Spel op eigen helft 56%
10 Doelpogingen 1
3 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.3 gemiddelde waardering 15.6
matig Schieten zwak
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


14e minuut.
Voggenberger bereikt de bal nog maar net als eerste. Voggenberger passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Daxbacher de bal. Petzner is nu in balbezit. Petzner draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Mock onderschept slim de pass. Geroldinger rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mock. Mock krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Petzner is nu in balbezit. Petzner passt de bal met de wreef. Nagl bereikt de bal nog maar net als eerste. Petzner is nu in balbezit. Petzner haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Grobmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Mock is nu in balbezit. Grobmann begaat een overtreding. Grobmann krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Union Rohr 39%, fc opoja 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Union Rohr - fc opoja 0:0

51e minuut.
Daar is Adler, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nagl is nu in balbezit. Fritz schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Fritz krijgt een gele kaart.

59e minuut.
Nagl probeert de bal met de borst te controleren. Nagl bereikt de bal nog maar net als eerste. Nagl passt de bal met de wreef. Petzner is nu in balbezit. Petzner haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

64e minuut.
Nagl rent richting de bal. Nagl met een sublieme pass. Daxbacher bereikt de bal nog maar net als eerste. Petzner verovert de bal door een tackle van achteren. Petzner draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Wehl raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Gutenberg komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Union Rohr 49%, fc opoja 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Union Rohr - fc opoja 0:0