Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Union Rohr FC Rakete Strebersdorf
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
58% Spel op eigen helft 42%
4 Doelpogingen 14
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 21.6
weak Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


6e minuut.
Klitzpera onderschept slim de pass. Klitzpera passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Dötter de bal. Klitzpera met een sublieme pass. Tal probeert naar een medespeler te passen.
GOOOAAAAAAL!!!
Union Rohr - FC Rakete Strebersdorf 1:0

23e minuut.
Feldhofer is nu in balbezit. Feldhofer met een sublieme pass. Burghart is nu in balbezit. Döser onderschept slim de pass. Döser haalt uit met een fantastische trap. Hamann bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Volker neemt de hoekschop. Daar is Mock, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rennhak is nu in balbezit. Rennhak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Feldhofer onderschept slim de pass. Fritz onderschept slim de pass. Fritz speelt de bal door. Döser rent richting de bal. Döser schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Union Rohr - FC Rakete Strebersdorf 1:1

27e minuut.
Taitl speelt de bal door. Rennhak bereikt de bal nog maar net als eerste. Rennhak probeert naar een medespeler te passen. Petzner bereikt de bal nog maar net als eerste. Petzner haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Klitzpera zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dötter bereikt de bal nog maar net als eerste. Taitl legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Dötter is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Dötter neemt zijn aanloop. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Union Rohr 53%, FC Rakete Strebersdorf 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Union Rohr - FC Rakete Strebersdorf 1:1

49e minuut.
Rennhak verovert de bal door een tackle van achteren. Rennhak passt de bal zonder na te denken. Burghart is nu in balbezit. Rennhak bereikt de bal nog maar net als eerste. Rennhak draait met de bal, schiet en ... Hamann probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

58e minuut.
Dötter rent richting de bal. Stahnke verovert de bal door een tackle van achteren. Stahnke passt de bal met de wreef. Döser bereikt de bal nog maar net als eerste. Döser draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Mock kopt de bal weg. Feldhofer bereikt de bal nog maar net als eerste. Adler tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Adler krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Klungelig pakt Mock de bal. Rennhak bereikt de bal nog maar net als eerste. Rennhak passt de bal met de wreef. Döser is nu in balbezit. Döser schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Union Rohr 62%, FC Rakete Strebersdorf 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Union Rohr - FC Rakete Strebersdorf 1:1