Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Rakete Strebersdorf super daci
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
48% Spel op eigen helft 52%
10 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
21.1 gemiddelde waardering 17.1
poor Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen weak
poor Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Trummer bereikt de bal nog maar net als eerste. Trummer passt de bal met de wreef. Daar is Döser, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rennhak bereikt de bal nog maar net als eerste. Rennhak schiet op doel. Pichler bokst de bal weg.

10e minuut.
Schaschnig met een sublieme pass. Vollmann kopt de bal weg. Stahnke rent richting de bal. Schneeberger onderschept slim de pass. Schneeberger schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Taitl met de inworp. Stahnke rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Paulmann. Paulmann krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Feldhofer rent richting de bal. Feldhofer passt de bal met de wreef. Hollerbach bereikt de bal nog maar net als eerste. Rennhak verovert de bal door een tackle van achteren. Rennhak geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Daar is Schneeberger, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tal bereikt de bal nog maar net als eerste. Schneeberger onderschept slim de pass. Schneeberger schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Wieland is nu in balbezit. Volker onderschept slim de pass. Hollerbach tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hollerbach krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Tal is nu in balbezit. Schneeberger is nu in balbezit. Tal schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Tal krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Rakete Strebersdorf 62%, super daci 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Rakete Strebersdorf - super daci 0:0

56e minuut.
Feldhofer geeft een hoge lob. Taitl probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mollner bereikt de bal nog maar net als eerste. Rennhak verovert de bal door een tackle van achteren. Rennhak draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Döser bereikt de bal nog maar net als eerste. Döser schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Rakete Strebersdorf - super daci 1:0

58e minuut.
Schneeberger speelt de bal door. Vollmann heeft problemen om de bal te vangen. Döser bereikt de bal nog maar net als eerste. Döser haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Beerenberg geeft een hoge lob. Inworp. Trummer zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rennhak rent richting de bal. Rennhak geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Rakete Strebersdorf 34%, super daci 66%.
FC Rakete Strebersdorf - super daci 1:0