Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Rakete Strebersdorf R.S.C. Hinterstoder
Normal Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
46% Spel op eigen helft 54%
20 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.8 gemiddelde waardering 18.4
weak Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


9e minuut.
Buzek met de inworp. Stroh bereikt de bal nog maar net als eerste. Feldhofer rent richting de bal. Feldhofer geeft een lange en hoge pass. Volker geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Kauer bereikt de bal nog maar net als eerste. Rennhak verovert de bal door een tackle van achteren. Rennhak met een sublieme pass. Döser is nu in balbezit. Döser schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Stahnke met een snelle inworp. Taitl met een sublieme pass. Döser rent richting de bal. Döser draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Trummer met een snelle inworp. Daar is Rennhak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rennhak schiet op doel. Döser krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Schachner geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Reck zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Semmerl is nu in balbezit. Semmerl geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Feldhofer passt de bal zonder na te denken. Rennhak bereikt de bal nog maar net als eerste. Rennhak probeert naar een medespeler te passen. Döser bereikt de bal nog maar net als eerste. Döser draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Merz trapt de bal weg van het doel. Feldhofer kopt de bal weg. Kauer rent richting de bal. Rennhak verovert de bal door een tackle van achteren. Rennhak draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Rakete Strebersdorf 44%, R.S.C. Hinterstoder 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Rakete Strebersdorf - R.S.C. Hinterstoder 0:0

54e minuut.
Hörnig raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Prey komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Schatten bereikt de bal nog maar net als eerste. Trummer onderschept slim de pass. Trummer geeft een lange en hoge pass. Döser bereikt de bal nog maar net als eerste. Döser schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Rakete Strebersdorf - R.S.C. Hinterstoder 1:0

66e minuut.
Feldhofer is nu in balbezit. Feldhofer met een sublieme pass. Döser rent richting de bal. Döser draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Rakete Strebersdorf - R.S.C. Hinterstoder 2:0

73e minuut.
Feldhofer is nu in balbezit. Feldhofer geeft een hoge lob. Gatzemaier heeft problemen om de bal te vangen. Döser is nu in balbezit. Döser haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Taitl met een sublieme pass. Feldhofer is nu in balbezit. Feldhofer met een sublieme pass. Rennhak rent richting de bal. Rennhak draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Trummer onderschept slim de pass. Trummer geeft een hoge lob. Schlageter bereikt de bal nog maar net als eerste. Döser onderschept slim de pass. Döser haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Daar is Schlageter, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Obermoster bereikt de bal nog maar net als eerste. Obermoster passt de bal zonder na te denken. Döser is nu in balbezit. Döser schiet op doel. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Rakete Strebersdorf 47%, R.S.C. Hinterstoder 53%.
FC Rakete Strebersdorf - R.S.C. Hinterstoder 2:0