Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Union Rohr wac hackl
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
47% Spel op eigen helft 53%
10 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 18.6
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Löffler rent richting de bal. Löffler passt de bal zonder na te denken. Geben geeft een hoge lob. Daar is Weiland, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Weiland haalt uit met een fantastische trap. Hamann probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

6e minuut.
Löffler heeft problemen om de bal te vangen. Nagl rent richting de bal. Nagl passt de bal in één keer door. Petzner rent richting de bal. Petzner draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Geben bereikt de bal nog maar net als eerste. Nagl verovert de bal door een tackle van achteren. Nagl met een sublieme pass. Petzner bereikt de bal nog maar net als eerste. Petzner draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Inworp. Mock met een snelle inworp. Nagl met een sublieme pass. Petzner rent richting de bal. Petzner schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Jackel bereikt de bal nog maar net als eerste. Jackel geeft de bal voor. Daar is Mock, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Petzner bereikt de bal nog maar net als eerste. Petzner schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Marschner is nu in balbezit. Marschner passt de bal met de wreef. Jackel geeft een lange en hoge pass. Vallant bereikt de bal nog maar net als eerste. Vallant draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Union Rohr 56%, wac hackl 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Union Rohr - wac hackl 0:0

48e minuut.
Gottlob probeert naar een medespeler te passen. Nagl is nu in balbezit. Löffler tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Löffler krijgt een gele kaart.

50e minuut.
Inworp. Vallant met de inworp. Katzlberger geeft de bal voor. Weiland is nu in balbezit. Weiland haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Union Rohr - wac hackl 0:1

53e minuut.
Marschner met een sublieme pass. Hartinger is nu in balbezit. Marschner tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Marschner krijgt een gele kaart.

61e minuut.
Jackel rent richting de bal. Jackel geeft de bal voor. Pressinger probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Weiland rent richting de bal. Weiland schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Klitzpera geeft een lange en hoge pass. Petzner heeft problemen om de bal te vangen. Detsch bereikt de bal nog maar net als eerste. Adler verovert de bal door een tackle van achteren. Adler haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Union Rohr - wac hackl 1:1

77e minuut.
Klitzpera met een sublieme pass. Nagl heeft problemen om de bal te vangen. Petzner rent richting de bal. Nagl rent richting de bal. Nagl schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Union Rohr - wac hackl 2:1

80e minuut.
Jackel speelt de bal door. Katzlberger is nu in balbezit. Katzlberger passt de bal in één keer door. Weiland rent richting de bal. Weiland schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Union Rohr - wac hackl 2:2

83e minuut.
Nagl rent richting de bal. Nagl geeft een hoge lob. Geben heeft problemen om de bal te vangen. Adler bereikt de bal nog maar net als eerste. Adler draait met de bal, schiet en ... Gagl probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Union Rohr - wac hackl 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Union Rohr 37%, wac hackl 63%.
Union Rohr - wac hackl 3:2