Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
IFK Söding RapiiD
Normal Tactiek Normal
63% Balbezit 37%
27% Spel op eigen helft 73%
29 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38.9 gemiddelde waardering 18.3
solid Schieten poor
average Passen weak
adequate Verdedigen poor


3e minuut.
Kirchheim probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Czamaran geeft een lange en hoge pass. Dunev rent richting de bal. Dunev draait met de bal, schiet en ... Arellano probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
IFK Söding - RapiiD 1:0

6e minuut.
Okotie rent richting de bal. Okotie geeft een lange en hoge pass. Inworp. Czamaran met de inworp. Dunev geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Okotie geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Udrescu met een snelle inworp. Czamaran bereikt de bal nog maar net als eerste. Czamaran geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Schatten rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
IFK Söding - RapiiD 2:0

15e minuut.
Czamaran verovert de bal door een tackle van achteren. Czamaran speelt de bal door. Arellano is nu in balbezit. Dunev is nu in balbezit. Dunev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
IFK Söding - RapiiD 3:0

17e minuut.
Czamaran onderschept slim de pass. Dunev is nu in balbezit. Dunev speelt de bal door. Arellano bereikt de bal nog maar net als eerste. Arellano haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
IFK Söding - RapiiD 4:0

38e minuut.
Doeltrap. Sammer trapt de bal weg. Griffiths kopt de bal weg. Dunev bereikt de bal nog maar net als eerste. Dunev draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Rinner geeft een lange en hoge pass. Inworp. Snopek met een snelle inworp. Dunev is nu in balbezit. Dunev geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Roggiano met een sublieme pass. Arellano rent richting de bal. Arellano passt de bal zonder na te denken. Dunev is nu in balbezit. Dunev draait met de bal, schiet en ... Sammer bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: IFK Söding 30%, RapiiD 70%.
IFK Söding - RapiiD 4:0

51e minuut.
Griffiths bereikt de bal nog maar net als eerste. Arellano is nu in balbezit. Arellano met een sublieme pass. Czamaran bereikt de bal nog maar net als eerste. Czamaran schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
IFK Söding - RapiiD 5:0

60e minuut.
Arellano heeft problemen om de bal te vangen. Glieder is nu in balbezit. Arellano verovert de bal door een tackle van achteren. Dunev is nu in balbezit. Dunev draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Okotie is nu in balbezit. Dunev rent richting de bal. Arellano heeft problemen om de bal te vangen. Dunev rent richting de bal. Dunev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
IFK Söding - RapiiD 6:0

68e minuut.
Krukowiecki met een sublieme pass. Roggiano rent richting de bal. Roggiano speelt de bal door. Dunev bereikt de bal nog maar net als eerste. Dunev draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Roggiano geeft de bal voor. Arellano springt en kopt de bal. Snopek kopt de bal weg. Klungelig pakt Dunev de bal. Dunev draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Kirchheim verovert de bal door een tackle van achteren. Riese bereikt de bal nog maar net als eerste. Dunev rent richting de bal. Dunev draait met de bal, schiet en ... Sammer werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
IFK Söding - RapiiD 7:0

75e minuut.
Roggiano bereikt de bal nog maar net als eerste. Roggiano geeft de bal voor. Snopek probeert naar een medespeler te passen. Dunev is nu in balbezit. Dunev schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Dunev bereikt de bal nog maar net als eerste. Dunev probeert naar een medespeler te passen. Arellano is nu in balbezit. Arellano schiet op doel. Schatten probeert de bal aan de voet te houden. Sammer kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
IFK Söding - RapiiD 8:0

81e minuut.
Roggiano probeert naar een medespeler te passen. Snopek rent richting de bal. Snopek geeft de bal voor. Arellano rent richting de bal. Arellano haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Snopek speelt de bal door. Schatten probeert de bal aan de voet te houden. Snopek geeft de bal voor. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: IFK Söding 24%, RapiiD 76%.
IFK Söding - RapiiD 8:0