Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Red Bull Harpers austria
Sweep Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
38% Spel op eigen helft 62%
6 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
33.2 gemiddelde waardering 18.7
solide Schieten matig
zwak Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


6e minuut.
Wrzałka verovert de bal door een tackle van achteren. Wrzałka speelt de bal door. Florea bereikt de bal nog maar net als eerste. Florea draait met de bal, schiet en ... Seidl maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Bull Harpers - austria 1:0

14e minuut.
Inworp. Şahintuğ met de inworp. Florea rent richting de bal. Florea met een sublieme pass. Dhur is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Bull Harpers - austria 2:0

25e minuut.
Wrzałka probeert naar een medespeler te passen. Dhur is nu in balbezit. Dhur passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Florea de bal. Florea draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Wrzałka rent richting de bal. Florea bereikt de bal nog maar net als eerste. Gugginger legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Florea raakt geblesseerd tijdens het duel. Wrzałka neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
Red Bull Harpers - austria 3:0

31e minuut.
Vinereanu met een snelle inworp. Dhur is nu in balbezit. Dhur passt de bal in één keer door. Wrzałka rent richting de bal. Wrzałka geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Bull Harpers - austria 4:0

36e minuut.
Rečica geeft een hoge lob. Şahintuğ heeft problemen om de bal te vangen. Wiesel bereikt de bal nog maar net als eerste. Şahintuğ verovert de bal door een tackle van achteren. Şahintuğ geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Wiesel bereikt de bal nog maar net als eerste. Florea onderschept slim de pass. Florea met een sublieme pass. Dhur heeft problemen om de bal te vangen. Dhur draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Ganztahl geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vinereanu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Carrasso rent richting de bal. Carrasso geeft de bal voor. Seidl probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Red Bull Harpers 36%, austria 64%.
Red Bull Harpers - austria 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Red Bull Harpers 40%, austria 60%.
Red Bull Harpers - austria 4:0