Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AFC Austrian Black Knights oliverjuventus
p3 Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
12% Spel op eigen helft 88%
49 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
42.9 gemiddelde waardering 18.3
goed Schieten zwak
redelijk Passen zwak
zeer goed Verdedigen slecht


5e minuut.
Hurt is nu in balbezit. Vilhena verovert de bal door een tackle van achteren. Vilhena speelt de bal door. Raucherbrug is nu in balbezit. Raucherbrug draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Hurt rent richting de bal. Raucherbrug onderschept slim de pass. Raucherbrug probeert naar een medespeler te passen. Plettenberg is nu in balbezit. Plettenberg schiet op doel. Dahlenburg bokst de bal weg.

8e minuut.
Menegucci verovert de bal door een tackle van achteren. Menegucci speelt de bal door. Sidders met een sublieme pass. Pflaster rent richting de bal. Pflaster draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC Austrian Black Knights - oliverjuventus 1:0

10e minuut.
Plettenberg krijgt zijn hoofd ertegen. Daar is Nacht, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pflaster bereikt de bal nog maar net als eerste. Pflaster haalt uit met een fantastische trap. Plettenberg probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Fanizza bereikt de bal nog maar net als eerste. Fanizza geeft de bal voor. Klungelig pakt Bürgmann de bal. Plettenberg is nu in balbezit. Plettenberg draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Vilhena passt de bal in één keer door. Raucherbrug is nu in balbezit. Plettenberg rent richting de bal. Pflaster is nu in balbezit. Pflaster draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Hurt geeft een lange en hoge pass. Vilhena rent richting de bal. Vilhena geeft de bal voor. Plettenberg rent richting de bal. Plettenberg geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Menegucci zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sidders is nu in balbezit. Sidders geeft een lange en hoge pass. Plettenberg is nu in balbezit. Plettenberg haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Taboga verovert de bal door een tackle van achteren. Taboga met een sublieme pass. Pflaster is nu in balbezit. Plettenberg rent richting de bal. Plettenberg haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Raucherbrug draait met de bal, schiet en ... Nacht probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Plettenberg rent richting de bal. Plettenberg draait met de bal, schiet en ... Dahlenburg maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Vilhena geeft de bal voor. Pflaster kopt de bal weg. Plettenberg heeft problemen om de bal te vangen. Raucherbrug rent richting de bal. Raucherbrug haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Dahlenburg trapt de bal weg. Sidders rent richting de bal. Sidders met een sublieme pass. Plettenberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Plettenberg draait met de bal, schiet en ... Dahlenburg verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
Gardaš kopt de bal weg. Bursch rent richting de bal. Sidders verovert de bal door een tackle van achteren. Pflaster rent richting de bal. Pflaster haalt uit met een fantastische trap. Dahlenburg verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Plettenberg is nu in balbezit. Plettenberg draait met de bal, schiet en ... Dahlenburg probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC Austrian Black Knights - oliverjuventus 2:0

42e minuut.
Bürgmann trapt de bal weg van het doel. Sidders kopt de bal weg. Klungelig pakt Nacht de bal. Plettenberg rent richting de bal. Plettenberg draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Pflaster is nu in balbezit. Pflaster schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC Austrian Black Knights - oliverjuventus 3:0

45e minuut.
Pflaster rent richting de bal. Plettenberg rent richting de bal. Pflaster bereikt de bal nog maar net als eerste. Plettenberg rent richting de bal. Plettenberg draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AFC Austrian Black Knights 10%, oliverjuventus 90%.
AFC Austrian Black Knights - oliverjuventus 3:0

46e minuut.
Oberreiter controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Fanizza neemt vlug de vrije trap. Nacht probeert de bal met de borst te controleren. Plettenberg rent richting de bal. Plettenberg schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC Austrian Black Knights - oliverjuventus 4:0

49e minuut.
Raucherbrug bereikt de bal nog maar net als eerste. Plettenberg is nu in balbezit. Plettenberg passt de bal zonder na te denken. Pflaster bereikt de bal nog maar net als eerste. Pflaster haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Daar is Plettenberg, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Plettenberg met een sublieme pass. Pflaster rent richting de bal. Pflaster draait met de bal, schiet en ... Dahlenburg probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC Austrian Black Knights - oliverjuventus 5:0

52e minuut.
Taboga onderschept slim de pass. Menegucci verovert de bal door een tackle van achteren. Menegucci probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Plettenberg de bal. Plettenberg draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Na een snelle pass probeert Bursch de bal onder controle te krijgen. Raucherbrug is nu in balbezit. Raucherbrug passt de bal met de wreef. Pflaster rent richting de bal. Pflaster schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Doeltrap. Dahlenburg trapt de bal weg van het doel. Vilhena kopt de bal weg. Raucherbrug bereikt de bal nog maar net als eerste. Raucherbrug schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Hurt kopt de bal weg. Daar is Menegucci, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Menegucci geeft de bal voor. Pflaster bereikt de bal nog maar net als eerste. Pflaster haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Sidders met een snelle inworp. Menegucci is nu in balbezit. Menegucci speelt de bal door. Plettenberg is nu in balbezit. Plettenberg schiet op doel. Dahlenburg bokst de bal weg.

62e minuut.
Bullinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Pflaster verovert de bal door een tackle van achteren. Nacht rent richting de bal. Pflaster verovert de bal door een tackle van achteren. Pflaster draait met de bal, schiet en ... Dahlenburg verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Bürgmann de bal. Pflaster rent richting de bal. Pflaster schiet op doel. Dahlenburg probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sidders met de inworp. Menegucci heeft problemen om de bal te vangen. Menegucci geeft een lange en hoge pass. Plettenberg bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal raakt de paal.

72e minuut.
Nacht rent richting de bal. Raucherbrug verovert de bal door een tackle van achteren. Raucherbrug passt de bal met de wreef. Plettenberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Plettenberg draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Pflaster passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Bürgmann de bal. Plettenberg is nu in balbezit. Plettenberg draait met de bal, schiet en ... Dahlenburg werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC Austrian Black Knights - oliverjuventus 6:0

82e minuut.
Sidders verovert de bal door een tackle van achteren. Sidders met een sublieme pass. Pflaster heeft problemen om de bal te vangen. Plettenberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Plettenberg haalt uit met een fantastische trap. Dahlenburg verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

84e minuut.
Gardaš speelt de bal door. Daar is Taboga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pflaster rent richting de bal. Raucherbrug is nu in balbezit. Raucherbrug draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Sidders onderschept slim de pass. Sidders passt de bal zonder na te denken. Plettenberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Pflaster rent richting de bal. Pflaster draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Sidders zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Menegucci rent richting de bal. Bursch rent richting de bal. Menegucci onderschept slim de pass. Menegucci geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AFC Austrian Black Knights 14%, oliverjuventus 86%.
AFC Austrian Black Knights - oliverjuventus 6:0