Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
kremser CF Arsenal Ajax
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
53% Spel op eigen helft 47%
6 Doelpogingen 12
5 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 18.1
poor Schieten poor
poor Passen weak
poor Verdedigen unsatisfactory


12e minuut.
Fengler rent richting de bal. Dippler onderschept slim de pass. Rau bereikt de bal nog maar net als eerste. Fengler bereikt de bal nog maar net als eerste. Fengler schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
kremser CF - Arsenal Ajax 1:0

19e minuut.
Daar is Mersnik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dippler is nu in balbezit. Rau maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Rau naar de kleedkamers voor een vroege douche.

23e minuut.
Türmer rent richting de bal. Türmer speelt de bal door. Tschauner rent richting de bal. Tschauner haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Pelzl de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Feuerstein neemt de hoekschop. Steiner heeft problemen om de bal te vangen. Tschauner bereikt de bal nog maar net als eerste. Tschauner schiet op doel. Mitterböck bokst de bal weg. Tschauner bereikt de bal nog maar net als eerste. Tschauner schiet op doel. Mitterböck maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
kremser CF - Arsenal Ajax 1:1

30e minuut.
Jagersberger geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Feuerstein met de inworp. Türmer heeft problemen om de bal te vangen. Türmer draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Feuerstein bereikt de bal nog maar net als eerste. Feuerstein geeft de bal voor. Türmer kopt de bal weg. Tschauner rent richting de bal. Tschauner draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Doeltrap. Pelzl met een harde bal richting middenveld. Döck kopt de bal weg. Tschauner rent richting de bal. Tschauner schiet op doel. Mitterböck probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
kremser CF - Arsenal Ajax 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kremser CF 57%, Arsenal Ajax 43%.
kremser CF - Arsenal Ajax 1:2

55e minuut.
Kitzler is nu in balbezit. Kitzler speelt de bal door. Peter bereikt de bal nog maar net als eerste. Fengler onderschept slim de pass. Fengler haalt uit met een fantastische trap. Paal!

62e minuut.
Klungelig pakt Döck de bal. Türmer rent richting de bal. Döck begaat een overtreding. Türmer raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

74e minuut.
Pelzl geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Feuerstein met de inworp. Türmer rent richting de bal. Türmer schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kremser CF 49%, Arsenal Ajax 51%.
kremser CF - Arsenal Ajax 1:2