Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
steinhaus fc kärnten
Normal Tactiek andi
48% Balbezit 52%
56% Spel op eigen helft 44%
1 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.5 gemiddelde waardering 19
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


10e minuut.
Einstein geeft een lange en hoge pass. Zaremba probeert naar een medespeler te passen. Daar is Gartner, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Melka is nu in balbezit. Melka haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Förster rent richting de bal. Heidrich is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Förster. Förster krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Kaiserseder geeft de bal voor. Gartner kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Neumeister de bal onder controle te krijgen. Obermayer bereikt de bal nog maar net als eerste. Obermayer schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
steinhaus - fc kärnten 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: steinhaus 51%, fc kärnten 49%.
steinhaus - fc kärnten 0:1

48e minuut.
Melka geeft een hoge lob. Zaremba is nu in balbezit. Sperber onderschept slim de pass. Sperber geeft een hoge lob. Daar is Gartner, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Mendt raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Klar komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Heidrich bereikt de bal nog maar net als eerste. Heidrich probeert naar een medespeler te passen. Ganz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ganz geeft een hoge lob. Klar krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
steinhaus - fc kärnten 0:2

58e minuut.
Ganz is nu in balbezit. Ganz speelt de bal door. Klar bereikt de bal nog maar net als eerste. Obermayer bereikt de bal nog maar net als eerste. Obermayer draait met de bal, schiet en ... Hoffer probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
Doppler bereikt de bal nog maar net als eerste. Doppler geeft de bal voor. Klungelig pakt Ganz de bal. Klar bereikt de bal nog maar net als eerste. Klar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
steinhaus - fc kärnten 0:3

67e minuut.
Obermayer verovert de bal door een tackle van achteren. Poier is nu in balbezit. Gartner probeert naar een medespeler te passen. Klar heeft problemen om de bal te vangen. Klar haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Hoffer trapt de bal weg van het doel. Gartner kopt de bal weg. Daar is Poier, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Klar bereikt de bal nog maar net als eerste. Klar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
steinhaus - fc kärnten 0:4

86e minuut.
Zaremba met een sublieme pass. Doppler rent richting de bal. Doppler probeert naar een medespeler te passen. Klar is nu in balbezit. Klar schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: steinhaus 60%, fc kärnten 40%.
steinhaus - fc kärnten 0:4