Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
oliverjuventus young boys bjk
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
39% Spel op eigen helft 61%
10 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 15.1
weak Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen hopeless


3e minuut.
Huemer passt de bal zonder na te denken. Krasselt rent richting de bal. Springer onderschept slim de pass. Huemer rent richting de bal. Huemer schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Lücke met een sublieme pass. Schmidbauer is nu in balbezit. Schmidbauer passt de bal met de wreef. Krasselt is nu in balbezit. Krasselt haalt uit met een fantastische trap. Bruckner kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
oliverjuventus - young boys bjk 1:0

16e minuut.
Schmidbauer rent richting de bal. Schmidbauer passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Huemer de bal. Krasselt is nu in balbezit. Krasselt schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
oliverjuventus - young boys bjk 2:0

26e minuut.
Taboga verovert de bal door een tackle van achteren. Taboga met een sublieme pass. Huemer heeft problemen om de bal te vangen. Huemer draait met de bal, schiet en ... Deinhofer probeert de bal met de borst te controleren.
GOOOAAAAAAL!!!
oliverjuventus - young boys bjk 3:0

38e minuut.
Schmidbauer met de inworp. Huemer rent richting de bal. Huemer geeft een hoge lob. Krasselt is nu in balbezit. Krasselt schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Wück probeert naar een medespeler te passen. Erzbaron rent richting de bal. Erzbaron passt de bal zonder na te denken. Walk rent richting de bal. Walk schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: oliverjuventus 38%, young boys bjk 62%.
oliverjuventus - young boys bjk 3:0

46e minuut.
Walk bereikt de bal nog maar net als eerste. Walk passt de bal met de wreef. Hurt is nu in balbezit. Erzbaron is nu in balbezit. Erzbaron draait met de bal, schiet en ... Dahlenburg probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
oliverjuventus - young boys bjk 3:1

48e minuut.
Weiland is nu in balbezit. Weiland geeft de bal voor. Kitzler kopt de bal weg. Krasselt rent richting de bal. Krasselt draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
oliverjuventus - young boys bjk 4:1

61e minuut.
Schmidbauer is nu in balbezit. Schmidbauer geeft een hoge lob. Oberreiter is nu in balbezit. Oberreiter haalt uit met een fantastische trap. Bruckner probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
oliverjuventus - young boys bjk 5:1

63e minuut.
Weiland bereikt de bal nog maar net als eerste. Krasselt onderschept slim de pass. Wück is nu in balbezit. Krasselt verovert de bal door een tackle van achteren. Krasselt draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Holzer bereikt de bal nog maar net als eerste. Holzer geeft een hoge lob. Erzbaron bereikt de bal nog maar net als eerste. Walk bereikt de bal nog maar net als eerste. Walk haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
Holzer is nu in balbezit. Oebster is nu in balbezit. Holzer begaat een overtreding. Oebster roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Oebster kan niet meer verder spelen. Bursch komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: oliverjuventus 40%, young boys bjk 60%.
oliverjuventus - young boys bjk 5:1