Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SCH WIEN Red Bull Salzburg 1
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
57% Spel op eigen helft 43%
5 Doelpogingen 10
4 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 16.9
weak Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


3e minuut.
Husterer bereikt de bal nog maar net als eerste. Mendt is nu in balbezit. Husterer maakt een afschuwelijke overtreding. Husterer krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Husterer is nu in balbezit. Dorfinger verovert de bal door een tackle van achteren. Dorfinger probeert naar een medespeler te passen. Frei is nu in balbezit. Frei schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Esch is nu in balbezit. Esch geeft een hoge lob. Daar is Land, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pechkabt is nu in balbezit. Pechkabt haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Nebauer verovert de bal door een tackle van achteren. Nebauer geeft de bal voor. Daar is Esch, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pottebaum bereikt de bal nog maar net als eerste. Pottebaum draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Esch de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Pottebaum bereikt de bal nog maar net als eerste. Pottebaum schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SCH WIEN - Red Bull Salzburg 1 0:1

43e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Eidenhammer neemt de hoekschop. Mendt speelt de bal door. Daar is Pottebaum, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pottebaum haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SCH WIEN - Red Bull Salzburg 1 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SCH WIEN 68%, Red Bull Salzburg 1 32%.
SCH WIEN - Red Bull Salzburg 1 0:2

47e minuut.
Frei bereikt de bal nog maar net als eerste. Kucht is nu in balbezit. Frei onderschept slim de pass. Pottebaum bereikt de bal nog maar net als eerste. Pottebaum haalt uit met een fantastische trap. Simmer bokst de bal weg.

50e minuut.
Dorfinger geeft de bal voor. Eidenhammer bereikt de bal nog maar net als eerste. Putz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Eidenhammer is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Eidenhammer zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Deiss met een sublieme pass. Land is nu in balbezit. Pechkabt onderschept slim de pass. Pechkabt schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SCH WIEN - Red Bull Salzburg 1 1:2

64e minuut.
Dorfinger met een sublieme pass. Mendt rent richting de bal. Mendt geeft een hoge lob. Daar is Pottebaum, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pottebaum schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Putz passt de bal met de wreef. Hochreuther is nu in balbezit. Pechkabt schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Pechkabt is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

82e minuut.
Nebauer bereikt de bal nog maar net als eerste. Deiss verovert de bal door een tackle van achteren. Deiss geeft de bal voor. Nord bereikt de bal nog maar net als eerste. Nord draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

88e minuut.
Hochreuther onderschept slim de pass. Hochreuther speelt de bal door. Rau is nu in balbezit. Pottebaum onderschept slim de pass. Pottebaum draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SCH WIEN 46%, Red Bull Salzburg 1 54%.
SCH WIEN - Red Bull Salzburg 1 1:2