Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Admiral Red Bull Salzburg
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
55% Spel op eigen helft 45%
9 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 18.3
waardeloos Schieten slecht
waardeloos Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


7e minuut.
Wammerl speelt de bal door. Flankenschmidt rent richting de bal. Martl bereikt de bal nog maar net als eerste. Flankenschmidt onderschept slim de pass. Flankenschmidt haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Admiral - Red Bull Salzburg 0:1

10e minuut.
Erzbaron rent richting de bal. Flankenschmidt tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Erzbaron raakt geblesseerd tijdens het duel. Martl met een snel genomen vrije trap. Schöckel kan de bal niet met de borst controleren. Ehrenzweig rent richting de bal. Ehrenzweig haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Klungelig pakt Flankenschmidt de bal. Flankenschmidt probeert naar een medespeler te passen. Heider bereikt de bal nog maar net als eerste. Heider haalt uit met een fantastische trap. Pfitzner probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Buchsteiner zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Flankenschmidt de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Erzbaron. Flankenschmidt is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Flankenschmidt met een snel genomen vrije trap.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Assinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Assinger geeft een lange en hoge pass. Pichlmann probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ehrenzweig rent richting de bal. Ehrenzweig schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Heider rent richting de bal. Pichlmann onderschept slim de pass. Pichlmann probeert naar een medespeler te passen. Ehrenzweig is nu in balbezit. Ehrenzweig haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Admiral 51%, Red Bull Salzburg 49%.
Admiral - Red Bull Salzburg 0:1

60e minuut.
Rothenbach met een sublieme pass. Staudinger is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Deis. Deis krijgt een gele kaart.

74e minuut.
Assinger onderschept slim de pass. Assinger geeft een lange en hoge pass. Staudinger kopt de bal weg. Lauth bereikt de bal nog maar net als eerste. Lauth haalt uit met een fantastische trap. Steinholzer kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Lauth rent richting de bal. Lauth schiet op doel. Steinholzer werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Admiral - Red Bull Salzburg 0:2

82e minuut.
Ehrenzweig heeft problemen om de bal te vangen. Pichlmann is nu in balbezit. Rothenbach onderschept slim de pass. Ehrenzweig verovert de bal door een tackle van achteren. Ehrenzweig draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Schöckel kopt de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Dehner geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Paal! Lohner bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Admiral 59%, Red Bull Salzburg 41%.
Admiral - Red Bull Salzburg 0:2