Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SK.STURM vigo
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
34% Spel op eigen helft 66%
6 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.9 gemiddelde waardering 14.6
weak Schieten poor
weak Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


1e minuut.
Hecke passt de bal in één keer door. Öllinger is nu in balbezit. Rüger verovert de bal door een tackle van achteren. Staufenberg rent richting de bal. Staufenberg haalt uit met een fantastische trap. Popper verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

22e minuut.
Öllinger verovert de bal door een tackle van achteren. Rüger rent richting de bal. Öllinger onderschept slim de pass. Staufenberg verovert de bal door een tackle van achteren. Staufenberg schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SK.STURM - vigo 1:0

44e minuut.
Pflingsten met een sublieme pass. Legat bereikt de bal nog maar net als eerste. Legat met een sublieme pass. Staufenberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Staufenberg haalt uit met een fantastische trap. Popper verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SK.STURM 34%, vigo 66%.
SK.STURM - vigo 1:0

48e minuut.
Öllinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Öllinger geeft de bal voor. Kneuheim rent richting de bal. Taitl verovert de bal door een tackle van achteren. Taitl passt de bal zonder na te denken. Alt probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

58e minuut.
Öllinger onderschept slim de pass. Öllinger probeert naar een medespeler te passen. Rüger is nu in balbezit. Staufenberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Staufenberg haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SK.STURM 35%, vigo 65%.
SK.STURM - vigo 1:0