Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SCH WIEN Admiral
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
47% Spel op eigen helft 53%
15 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 17.3
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen hopeless


1e minuut.
Klungelig pakt Pichlmann de bal. Pechkabt onderschept slim de pass. Pechkabt passt de bal in één keer door. Gruna rent richting de bal. Gruna geeft een hoge lob. Simmer bokst de bal weg. Ehrenzweig rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Esch bereikt de bal nog maar net als eerste. Esch geeft de bal voor. Pechkabt is nu in balbezit. Pechkabt draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SCH WIEN - Admiral 1:0

10e minuut.
Pechkabt rent richting de bal. Reichenau is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hell. Hell krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Inworp. Deiss met een snelle inworp. Reichenau is nu in balbezit. Reichenau geeft de bal voor. Papst probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Steinholzer bokst de bal weg. Pechkabt rent richting de bal. Pechkabt haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SCH WIEN - Admiral 2:0

22e minuut.
Steinholzer speelt de bal door. Nord rent richting de bal. Nord met een sublieme pass. Pechkabt bereikt de bal nog maar net als eerste. Pechkabt schiet op doel. Steinholzer verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Pechkabt bereikt de bal nog maar net als eerste. Pechkabt draait met de bal, schiet en ... Steinholzer maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Hell kan de bal niet met de borst controleren. Pechkabt is nu in balbezit. Pechkabt draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SCH WIEN - Admiral 3:0

30e minuut.
Pepperl probeert naar een medespeler te passen. Dehner bereikt de bal nog maar net als eerste. Dehner passt de bal met de wreef. Pichlmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Pichlmann draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Reichenau onderschept slim de pass. Reichenau geeft een lange en hoge pass. Deiss kopt de bal weg. Pechkabt bereikt de bal nog maar net als eerste. Pechkabt schiet op doel. Steinholzer probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Erzbaron is nu in balbezit. Pockihned onderschept slim de pass. Pockihned passt de bal zonder na te denken. Pechkabt bereikt de bal nog maar net als eerste. Pechkabt haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Erzbaron passt de bal met de wreef. Dehner is nu in balbezit. Dehner passt de bal in één keer door. Ehrenzweig is nu in balbezit. Ehrenzweig draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SCH WIEN 43%, Admiral 57%.
SCH WIEN - Admiral 3:0

51e minuut.
Dehner geeft de bal voor. Erzbaron bereikt de bal nog maar net als eerste. Pockihned begaat een overtreding. Pockihned krijgt een gele kaart. Erzbaron is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Erzbaron zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Ehrenzweig is nu in balbezit. Ehrenzweig haalt uit met een fantastische trap. Simmer kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
SCH WIEN - Admiral 3:1

66e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Dehner geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Erzbaron heeft problemen om de bal te vangen. Pichlmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Pichlmann schiet op doel. Simmer verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ehrenzweig springt en kopt de bal. Simmer probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SCH WIEN - Admiral 3:2

68e minuut.
Pechkabt passt de bal zonder na te denken. Kucht is nu in balbezit. Pichlmann onderschept slim de pass. Ehrenzweig bereikt de bal nog maar net als eerste. Ehrenzweig draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
Gruna zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pockihned rent richting de bal. Pockihned geeft een lange en hoge pass. Pechkabt heeft problemen om de bal te vangen. Pechkabt schiet op doel. Steinholzer verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Husterer met een snelle inworp. Daar is Deiss, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Deiss geeft de bal voor. Nord bereikt de bal nog maar net als eerste. Nord draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Pockihned is nu in balbezit. Pockihned speelt de bal door. Daar is Pechkabt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pechkabt haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Papst de bal onder controle te krijgen. Steinholzer probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SCH WIEN 50%, Admiral 50%.
SCH WIEN - Admiral 3:2