Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SkkL SK.STURM
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
50% Spel op eigen helft 50%
7 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.7 gemiddelde waardering 21.7
zwak Schieten zwak
slecht Passen slecht
hopeloos Verdedigen slecht


7e minuut.
Daar is Ambros, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Inworp. Ambros met een snelle inworp. Dag is nu in balbezit. Dag schiet op doel. Alt probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Dag rent richting de bal. Obermayer verovert de bal door een tackle van achteren. Obermayer met een sublieme pass. Staufenberg rent richting de bal. Staufenberg schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SkkL - SK.STURM 0:1

24e minuut.
Wimmer is nu in balbezit. Wimmer passt de bal zonder na te denken. Dag bereikt de bal nog maar net als eerste. Wohlfahrt is nu in balbezit. Wohlfahrt haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Deutschmann met een sublieme pass. Staufenberg is nu in balbezit. Dustl bereikt de bal nog maar net als eerste. Staufenberg onderschept slim de pass. Staufenberg haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SkkL 52%, SK.STURM 48%.
SkkL - SK.STURM 0:1

48e minuut.
Dustl rent richting de bal. Deutschmann is nu in balbezit. Met opzet legt Dustl zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Dustl naar de kleedkamers voor een vroege douche.

51e minuut.
Brinkmann geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Stermann met de inworp. Deutschmann controleert de bal met de borst. Deutschmann haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Wimmer rent richting de bal. Kneuheim rent richting de bal. Kneuheim geeft de bal voor. Dag is nu in balbezit. Dag draait met de bal, schiet en ... Alt kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Karrer heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
SkkL - SK.STURM 1:1

82e minuut.
Deutschmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Deutschmann passt de bal met de wreef. Lindner is nu in balbezit. Staufenberg verovert de bal door een tackle van achteren. Staufenberg haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SkkL 49%, SK.STURM 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
SkkL - SK.STURM 1:1