Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Admiral Red Bull Salzburg 1
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
56% Spel op eigen helft 44%
7 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 16.5
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
hopeless Verdedigen unsatisfactory


8e minuut.
Dorfinger is nu in balbezit. Dorfinger probeert naar een medespeler te passen. Pottebaum is nu in balbezit. Frei bereikt de bal nog maar net als eerste. Frei schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Dorfinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Dorfinger geeft de bal voor. Gugginger kopt de bal weg. Ehrenzweig bereikt de bal nog maar net als eerste. Ehrenzweig schiet op doel. Speck verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
Frei passt de bal met de wreef. Papst heeft problemen om de bal te vangen. Papst geeft een lange en hoge pass. Dorfinger is nu in balbezit. Dorfinger geeft de bal voor. Steinholzer probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Na een snelle pass probeert Vierlinger de bal onder controle te krijgen. Ehrenzweig bereikt de bal nog maar net als eerste. Nebauer legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ehrenzweig raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Pichlmann neemt zijn aanloop. Speck bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Admiral - Red Bull Salzburg 1 1:0

41e minuut.
Pfitzner bereikt de bal nog maar net als eerste. Pfitzner geeft de bal voor. Pichlmann met een sublieme pass. Ehrenzweig is nu in balbezit. Ehrenzweig haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Admiral 46%, Red Bull Salzburg 1 54%.
Admiral - Red Bull Salzburg 1 1:0

54e minuut.
Frei passt de bal in één keer door. Eidenhammer bereikt de bal nog maar net als eerste. Pepperl verovert de bal door een tackle van achteren. Pepperl geeft de bal voor. Vierlinger kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
Steinholzer met een harde bal richting middenveld. Vierlinger kopt de bal weg. Papst bereikt de bal nog maar net als eerste. Frei bereikt de bal nog maar net als eerste. Frei draait met de bal, schiet en ... Steinholzer verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

77e minuut.
Frei is nu in balbezit. Frei passt de bal in één keer door. Vierlinger rent richting de bal. Frei bereikt de bal nog maar net als eerste. Frei draait met de bal, schiet en ... Steinholzer verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Admiral - Red Bull Salzburg 1 1:1

87e minuut.
Hochreuther bereikt de bal nog maar net als eerste. Hochreuther geeft een lange en hoge pass. Dehner probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pichlmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Pichlmann draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Admiral - Red Bull Salzburg 1 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Admiral 66%, Red Bull Salzburg 1 34%.
Admiral - Red Bull Salzburg 1 2:1