Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SCH WIEN Red Bull Salzburg
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
65% Spel op eigen helft 35%
5 Doelpogingen 22
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 17.7
zwak Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


15e minuut.
Putz geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Buchsteiner met de inworp. Flankenschmidt bereikt de bal nog maar net als eerste. Flankenschmidt schiet op doel. Simmer kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Lauth springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SCH WIEN - Red Bull Salzburg 0:1

18e minuut.
Flankenschmidt is nu in balbezit. Kucht onderschept slim de pass. Frühbeis begaat een overtreding. Frühbeis krijgt een gele kaart. Kucht raakt geblesseerd tijdens het duel. Kucht met een snel genomen vrije trap. Pechkabt rent richting de bal. Pechkabt haalt uit met een fantastische trap. Lohner maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
SCH WIEN - Red Bull Salzburg 1:1

23e minuut.
Rau geeft een lange en hoge pass. Inworp. Haidbauer met de inworp. Flankenschmidt bereikt de bal nog maar net als eerste. Flankenschmidt draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Lauth bereikt de bal nog maar net als eerste. Lauth draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SCH WIEN - Red Bull Salzburg 1:2

25e minuut.
Haidbauer geeft een hoge lob. Wammerl geeft een lange en hoge pass. Rau is nu in balbezit. Lauth onderschept slim de pass. Lauth draait met de bal, schiet en ... Simmer probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Heider is nu in balbezit. Heider geeft een hoge lob. Pockihned heeft problemen om de bal te vangen. Flankenschmidt is nu in balbezit. Flankenschmidt draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SCH WIEN 67%, Red Bull Salzburg 33%.
SCH WIEN - Red Bull Salzburg 1:2

63e minuut.
Inworp. Heider met een snelle inworp. Buchsteiner rent richting de bal. Buchsteiner geeft een hoge lob. Frühbeis geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Flankenschmidt probeert de bal met de borst te controleren. Pockihned is nu in balbezit. Pockihned passt de bal zonder na te denken. Pechkabt bereikt de bal nog maar net als eerste. Pechkabt draait met de bal, schiet en ... Lohner verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Deiss neemt de hoekschop. Klungelig pakt Eisenknappl de bal. Paal! Pechkabt bereikt de bal nog maar net als eerste. Pechkabt draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
SCH WIEN - Red Bull Salzburg 2:2

67e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nord met een snelle inworp. Reichenau is nu in balbezit. Reichenau schiet op doel. Deiss kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
Frühbeis speelt de bal door. Flankenschmidt bereikt de bal nog maar net als eerste. Pockihned tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pockihned krijgt een gele kaart.

84e minuut.
Frühbeis geeft een hoge lob. Putz kopt de bal weg. Buchsteiner is nu in balbezit. Buchsteiner draait met de bal, schiet en ... Simmer maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Pockihned raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Clauser komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SCH WIEN 62%, Red Bull Salzburg 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
SCH WIEN - Red Bull Salzburg 2:2