Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SkkL Admiral
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
53% Spel op eigen helft 47%
9 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 16.9
zwak Schieten waardeloos
slecht Passen waardeloos
hopeloos Verdedigen hopeloos


3e minuut.
Hausen is nu in balbezit. Gruna onderschept slim de pass. Gruna passt de bal zonder na te denken. Pichlmann is nu in balbezit. Pichlmann haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Rotter trapt de bal weg van het doel. Hell kopt de bal weg. Klungelig pakt Ernst de bal. Pichlmann rent richting de bal. Pichlmann haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Gruna met een sublieme pass. Bieneck bereikt de bal nog maar net als eerste. Lindner begaat een overtreding. Lindner krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Dustl rent richting de bal. Dustl probeert naar een medespeler te passen. Deis is nu in balbezit. Dag verovert de bal door een tackle van achteren. Dag schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SkkL - Admiral 1:0

28e minuut.
Hell passt de bal in één keer door. Wimmer is nu in balbezit. Pepperl begaat een overtreding. Wimmer is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Lell zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Steinholzer verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Lell bereikt de bal nog maar net als eerste. Erzbaron is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lell. Lell krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SkkL 48%, Admiral 52%.
SkkL - Admiral 1:0

46e minuut.
Pichlmann passt de bal met de wreef. Wimmer is nu in balbezit. Wimmer speelt de bal door. Stroh is nu in balbezit. Stroh draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Erzbaron bereikt de bal nog maar net als eerste. Erzbaron geeft een lange en hoge pass. Lindner is nu in balbezit. Bieneck verovert de bal door een tackle van achteren. Bieneck schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Dehner zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pichlmann rent richting de bal. Dustl probeert naar een medespeler te passen. Bieneck bereikt de bal nog maar net als eerste. Bieneck haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
SkkL - Admiral 1:1

66e minuut.
Dustl kopt de bal weg. Daar is Hell, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stroh bereikt de bal nog maar net als eerste. Dag rent richting de bal. Dag haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SkkL - Admiral 2:1

67e minuut.
Pichlmann passt de bal met de wreef. Dag bereikt de bal nog maar net als eerste. Erzbaron is nu in balbezit. Dag rent richting de bal. Dag haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

89e minuut.
Pichlmann geeft een hoge lob. Daar is Gruna, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dustl speelt de bal door. Pichlmann rent richting de bal. Pichlmann draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
SkkL - Admiral 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SkkL 59%, Admiral 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
SkkL - Admiral 2:2