Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Red Bull Salzburg Wienner Viktoria
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
41% Spel op eigen helft 59%
7 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 15.4
slecht Schieten zwak
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


8e minuut.
Hinze bereikt de bal nog maar net als eerste. Buchsteiner onderschept slim de pass. Buchsteiner passt de bal in één keer door. Lauth heeft problemen om de bal te vangen. Lauth schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Frühbeis verovert de bal door een tackle van achteren. Frühbeis probeert naar een medespeler te passen. Heider probeert naar een medespeler te passen. Lauth is nu in balbezit. Lauth draait met de bal, schiet en ... König probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!

41e minuut.
Frühbeis verovert de bal door een tackle van achteren. Flankenschmidt is nu in balbezit. Flankenschmidt speelt de bal door. Lauth bereikt de bal nog maar net als eerste. Lauth haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Frey heeft problemen om de bal te vangen. Buchsteiner met een sublieme pass. Daar is Loch, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lauth rent richting de bal. Lauth schiet op doel. König verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Red Bull Salzburg 35%, Wienner Viktoria 65%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Red Bull Salzburg - Wienner Viktoria 0:0

58e minuut.
Na een snelle pass probeert Wammerl de bal onder controle te krijgen. Roider bereikt de bal nog maar net als eerste. Roider geeft een hoge lob. Kümmerle is nu in balbezit. Kümmerle draait met de bal, schiet en ... Lohner bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Red Bull Salzburg 46%, Wienner Viktoria 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Red Bull Salzburg - Wienner Viktoria 0:0