Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SK.STURM Red Bull Salzburg 1
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
50% Spel op eigen helft 50%
11 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.8 gemiddelde waardering 18
weak Schieten weak
weak Passen poor
weak Verdedigen poor


4e minuut.
Dorfinger speelt de bal door. Frei bereikt de bal nog maar net als eerste. Frei met een sublieme pass. Pottebaum bereikt de bal nog maar net als eerste. Pottebaum draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Inworp. Gugginger met een snelle inworp. Dorfinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Dorfinger geeft een lange en hoge pass. Dowe kopt de bal weg. Alt bokst de bal weg. Karrer probeert de bal met de borst te controleren. Pottebaum is nu in balbezit. Pottebaum schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SK.STURM - Red Bull Salzburg 1 0:1

20e minuut.
Gugginger probeert naar een medespeler te passen. Frei rent richting de bal. Frei passt de bal zonder na te denken. Pottebaum rent richting de bal. Pottebaum haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Kneuheim verovert de bal door een tackle van achteren. Jagersberger bereikt de bal nog maar net als eerste. Eidenhammer met een sublieme pass. Klungelig pakt Frei de bal. Frei schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Eidenhammer verovert de bal door een tackle van achteren. Frei rent richting de bal. Frei passt de bal zonder na te denken. Pottebaum rent richting de bal. Pottebaum schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Karrer met een harde bal richting middenveld. Stermann probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Dorfinger tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dorfinger krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Deutschmann schiet op doel. Zirps kopt de bal weg. Deutschmann is nu in balbezit. Deutschmann schiet op doel. Na een snelle pass probeert Gugginger de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
SK.STURM - Red Bull Salzburg 1 1:1

45e minuut.
Kampf onderschept slim de pass. Kampf geeft een lange en hoge pass. Nebauer is nu in balbezit. Staufenberg verovert de bal door een tackle van achteren. Staufenberg draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SK.STURM 60%, Red Bull Salzburg 1 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
SK.STURM - Red Bull Salzburg 1 1:1

55e minuut.
Kampf is nu in balbezit. Kampf geeft een hoge lob. Deutschmann is nu in balbezit. Deutschmann schiet op doel. Legat is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
SK.STURM - Red Bull Salzburg 1 2:1

60e minuut.
Kampf onderschept slim de pass. Kampf speelt de bal door. Deutschmann speelt de bal door. Staufenberg is nu in balbezit. Staufenberg draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Speck verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SK.STURM 40%, Red Bull Salzburg 1 60%.
SK.STURM - Red Bull Salzburg 1 2:1