Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SCH WIEN vigo
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
48% Spel op eigen helft 52%
10 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 14.8
weak Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


16e minuut.
Kucht bereikt de bal nog maar net als eerste. Möslinger verovert de bal door een tackle van achteren. Möslinger met een sublieme pass. Papst is nu in balbezit. Papst schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Kucht speelt de bal door. Clauser met een sublieme pass. Pechkabt bereikt de bal nog maar net als eerste. Pechkabt schiet op doel. Storch probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SCH WIEN - vigo 1:0

28e minuut.
Daar is Pechkabt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Storch rent richting de bal. Pechkabt onderschept slim de pass. Pechkabt draait met de bal, schiet en ... Popper werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Möslinger rent richting de bal. Möslinger passt de bal zonder na te denken. Na een snelle pass probeert Husterer de bal onder controle te krijgen. Papst bereikt de bal nog maar net als eerste. Papst draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SCH WIEN 46%, vigo 54%.
SCH WIEN - vigo 1:0

73e minuut.
Nord rent richting de bal. Gott rent richting de bal. Gott passt de bal in één keer door. Pechkabt rent richting de bal. Pechkabt draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Reichenau bereikt de bal nog maar net als eerste. Pflingsten onderschept slim de pass. Pflingsten passt de bal met de wreef. Pechkabt is nu in balbezit. Pechkabt haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Husterer zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kucht is nu in balbezit. Kucht geeft een hoge lob. Pechkabt bereikt de bal nog maar net als eerste. Pechkabt schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SCH WIEN - vigo 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SCH WIEN 49%, vigo 51%.
SCH WIEN - vigo 2:0