Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
vigo SCH WIEN
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
40% Spel op eigen helft 60%
6 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.2 gemiddelde waardering 16.5
poor Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


4e minuut.
Pflingsten rent richting de bal. Pockihned onderschept slim de pass. Pockihned speelt de bal door. Pechkabt heeft problemen om de bal te vangen. Pechkabt schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
vigo - SCH WIEN 0:1

6e minuut.
Pflingsten rent richting de bal. Stelzenbacher met een sublieme pass. Putz geeft de bal voor. Pechkabt rent richting de bal. Pechkabt haalt uit met een fantastische trap. Popper probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.

11e minuut.
Husterer geeft de bal voor. Inworp. Möslinger zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hecke is nu in balbezit. Hecke haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Reichenau rent richting de bal. Reichenau passt de bal in één keer door. Storch heeft problemen om de bal te vangen. Pechkabt is nu in balbezit. Pechkabt draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
vigo - SCH WIEN 0:2

29e minuut.
Putz is nu in balbezit. Putz geeft een lange en hoge pass. Storch bereikt de bal nog maar net als eerste. Pechkabt onderschept slim de pass. Pechkabt draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: vigo 45%, SCH WIEN 55%.
vigo - SCH WIEN 0:2

65e minuut.
Pockihned met een sublieme pass. Papst bereikt de bal nog maar net als eerste. Pockihned begaat een overtreding. Papst is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Hecke wilt de vrije trap nemen. De bal raakt de paal.

66e minuut.
Taitl geeft een hoge lob. Möslinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Möslinger geeft een lange en hoge pass. Hecke rent richting de bal. Hecke schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: vigo 34%, SCH WIEN 66%.
vigo - SCH WIEN 0:2