Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Admiral SK.STURM
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
54% Spel op eigen helft 46%
5 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 21.9
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen weak
unsatisfactory Verdedigen weak


2e minuut.
Stermann geeft een hoge lob. Papst kopt de bal weg. Obermayer rent richting de bal. Deutschmann rent richting de bal. Deutschmann schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

4e minuut.
Pepperl met een sublieme pass. Ehrenzweig bereikt de bal nog maar net als eerste. Lauth tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lauth krijgt een gele kaart.

5e minuut.
Erzbaron bereikt de bal nog maar net als eerste. Deutschmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Erzbaron zijn tegenspeler op de grond. Erzbaron krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Erzbaron is nu in balbezit. Deutschmann onderschept slim de pass. Deis is nu in balbezit. Deutschmann verovert de bal door een tackle van achteren. Deutschmann passt de bal in één keer door. Steinholzer probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Gruna met de inworp. Erzbaron is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Deutschmann. Erzbaron moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Erzbaron kan niet meer verder spelen. Martl komt het veld opgelopen.

14e minuut.
Karrer onderschept slim de pass. Kampf rent richting de bal. Kampf probeert naar een medespeler te passen. Legat is nu in balbezit. Legat geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Doeltrap. Papst met een harde bal richting middenveld. Kampf kopt de bal weg. Staufenberg rent richting de bal. Staufenberg schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Inworp. Stermann zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hell rent richting de bal. Deutschmann onderschept slim de pass. Deutschmann geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Gruna geeft een lange en hoge pass. Ehrenzweig heeft problemen om de bal te vangen. Kampf speelt de bal door. Deutschmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Deutschmann draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Admiral - SK.STURM 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Admiral 56%, SK.STURM 44%.
Admiral - SK.STURM 0:1

48e minuut.
Kampf rent richting de bal. Hell onderschept slim de pass. Hell met een sublieme pass. Ehrenzweig rent richting de bal. Ehrenzweig draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Stermann verovert de bal door een tackle van achteren. Stermann geeft een lange en hoge pass. Martl kopt de bal weg. Klungelig pakt Ehrenzweig de bal. Ehrenzweig draait met de bal, schiet en ... Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

52e minuut.
Gruna geeft een hoge lob. Hell kopt de bal weg. Dowe heeft problemen om de bal te vangen. Ehrenzweig rent richting de bal. Ehrenzweig schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Obermayer passt de bal met de wreef. Stermann is nu in balbezit. Stermann met een sublieme pass. Klungelig pakt Staufenberg de bal. Staufenberg haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Admiral 52%, SK.STURM 48%.
Admiral - SK.STURM 0:1