Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SkkL SCH WIEN
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
59% Spel op eigen helft 41%
3 Doelpogingen 8
5 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 16.7
weak Schieten weak
poor Passen poor
hopeless Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Wohlfahrt verovert de bal door een tackle van achteren. Dag is nu in balbezit. Dag draait met de bal, schiet en ... Esch probeert de bal aan de voet te houden. Simmer probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SkkL - SCH WIEN 1:0

8e minuut.
Nord bereikt de bal nog maar net als eerste. Wimmer begaat een overtreding. Nord is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Putz zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Pechkabt bereikt de bal nog maar net als eerste. Reichenau bereikt de bal nog maar net als eerste. Reichenau haalt uit met een fantastische trap. Rotter probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Lell rent richting de bal. Reichenau onderschept slim de pass. Dag tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dag krijgt een gele kaart. Reichenau is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kucht met een snel genomen vrije trap. Pechkabt is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Clauser passt de bal zonder na te denken. Brinkmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Pechkabt onderschept slim de pass. Pechkabt draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
SkkL - SCH WIEN 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SkkL 66%, SCH WIEN 34%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
SkkL - SCH WIEN 1:1

51e minuut.
Ernst bereikt de bal nog maar net als eerste. Ernst probeert naar een medespeler te passen. Kucht speelt de bal door. Pechkabt bereikt de bal nog maar net als eerste. Pechkabt draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

55e minuut.
Kucht passt de bal in één keer door. Krapfen is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Reichenau. Reichenau krijgt een gele kaart. Krapfen raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Krapfen kan niet meer verder spelen. Hausen komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Dustl passt de bal zonder na te denken. Lell bereikt de bal nog maar net als eerste. Lell probeert naar een medespeler te passen. Wohlfahrt is nu in balbezit. Wohlfahrt schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
Husterer geeft de bal voor. Reichenau rent richting de bal. Dustl maakt een afschuwelijke overtreding. Dustl krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SkkL 51%, SCH WIEN 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
SkkL - SCH WIEN 1:1