Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SCH WIEN SkkL
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
48% Spel op eigen helft 52%
13 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 16.1
zwak Schieten zwak
waardeloos Passen slecht
zwak Verdedigen hopeloos


1e minuut.
Ambros is nu in balbezit. Ambros geeft de bal voor. Daar is Rau, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wohlfahrt rent richting de bal. Wohlfahrt haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SCH WIEN - SkkL 0:1

5e minuut.
Dustl rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Berthold. Dustl is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Lell zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Wohlfahrt heeft problemen om de bal te vangen. Rau is nu in balbezit. Wohlfahrt onderschept slim de pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Wohlfahrt is nu in balbezit. Wohlfahrt draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Esch probeert de bal met de borst te controleren. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Berthold rent richting de bal. Lell verovert de bal door een tackle van achteren. Lell probeert naar een medespeler te passen. Wohlfahrt is nu in balbezit. Wohlfahrt draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Husterer met een snelle inworp. Kucht bereikt de bal nog maar net als eerste. Kucht geeft een hoge lob. Daar is Pechkabt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pechkabt draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Brinkmann trapt de bal weg van het doel. Pockihned kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Dustl de bal onder controle te krijgen. Pechkabt is nu in balbezit. Pechkabt haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
SCH WIEN - SkkL 1:1

42e minuut.
Dag speelt de bal door. Berthold rent richting de bal. Berthold passt de bal zonder na te denken. Pechkabt bereikt de bal nog maar net als eerste. Pechkabt draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SCH WIEN - SkkL 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SCH WIEN 46%, SkkL 54%.
SCH WIEN - SkkL 2:1

52e minuut.
Kucht is nu in balbezit. Kucht passt de bal met de wreef. Pechkabt bereikt de bal nog maar net als eerste. Berthold rent richting de bal. Berthold draait met de bal, schiet en ... Rotter bokst de bal weg. Pechkabt rent richting de bal. Pechkabt haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SCH WIEN - SkkL 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SCH WIEN 49%, SkkL 51%.
SCH WIEN - SkkL 3:1