Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Wienner Viktoria Red Bull Salzburg 1
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
62% Spel op eigen helft 38%
5 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.6 gemiddelde waardering 17.5
weak Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


1e minuut.
Hinze geeft de bal voor. Nebauer kopt de bal weg. Daar is Janko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kümmerle rent richting de bal. Kümmerle draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
Vierlinger heeft problemen om de bal te vangen. Janko bereikt de bal nog maar net als eerste. Janko passt de bal in één keer door. Kümmerle rent richting de bal. Kümmerle schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Doeltrap. Speck met een harde bal richting middenveld. Vierlinger kopt de bal weg. Pottebaum bereikt de bal nog maar net als eerste. Pottebaum haalt uit met een fantastische trap. König verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

11e minuut.
Dorfinger met de inworp. Klungelig pakt Vierlinger de bal. Ebbers legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Vierlinger raakt geblesseerd tijdens het duel. Vierlinger legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Wienner Viktoria - Red Bull Salzburg 1 0:1

26e minuut.
Vierlinger rent richting de bal. Frey rent richting de bal. Frey speelt de bal door. Pottebaum is nu in balbezit. Pottebaum schiet op doel. König verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

29e minuut.
Vierlinger rent richting de bal. Vierlinger met een sublieme pass. Pottebaum rent richting de bal. Pottebaum draait met de bal, schiet en ... König maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Dorfinger passt de bal zonder na te denken. Vierlinger is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hinze. Hinze krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wienner Viktoria 69%, Red Bull Salzburg 1 31%.
Wienner Viktoria - Red Bull Salzburg 1 0:1

57e minuut.
Dorfinger rent richting de bal. Feinbier verovert de bal door een tackle van achteren. Feinbier met een sublieme pass. Pottebaum bereikt de bal nog maar net als eerste. Pottebaum schiet op doel. König probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!

59e minuut.
Feinbier met een sublieme pass. Kümmerle rent richting de bal. Jagersberger verovert de bal door een tackle van achteren. Janko verovert de bal door een tackle van achteren. Janko haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Daar is Janko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jagersberger is nu in balbezit. Jagersberger geeft de bal voor. Pottebaum bereikt de bal nog maar net als eerste. Pottebaum haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Loch probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. König bokst de bal weg. Pottebaum rent richting de bal. Pottebaum haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Wienner Viktoria - Red Bull Salzburg 1 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wienner Viktoria 55%, Red Bull Salzburg 1 45%.
Wienner Viktoria - Red Bull Salzburg 1 0:2