Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Admiral vigo
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
39% Spel op eigen helft 61%
15 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 13.3
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
hopeless Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Pfitzner met een harde bal richting middenveld. Daar is Pflingsten, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pichlmann onderschept slim de pass. Pichlmann schiet op doel. Popper probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Steinholzer trapt de bal weg. Pflingsten kopt de bal weg. Klungelig pakt Hecke de bal. Papst is nu in balbezit. Papst schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Admiral - vigo 0:1

13e minuut.
Stelzenbacher bereikt de bal nog maar net als eerste. Erzbaron is nu in balbezit. Stelzenbacher verovert de bal door een tackle van achteren. Hecke is nu in balbezit. Hecke schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Admiral - vigo 0:2

14e minuut.
Pflingsten bereikt de bal nog maar net als eerste. Pichlmann rent richting de bal. Gott rent richting de bal. Dehner bereikt de bal nog maar net als eerste. Dehner geeft een lange en hoge pass. Popper kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Admiral - vigo 1:2

20e minuut.
Deis rent richting de bal. Hecke onderschept slim de pass. Hecke probeert naar een medespeler te passen. Papst is nu in balbezit. Papst schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

26e minuut.
Möslinger rent richting de bal. Möslinger speelt de bal door. Papst is nu in balbezit. Papst draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

35e minuut.
Gruna bereikt de bal nog maar net als eerste. Gruna probeert naar een medespeler te passen. Mayrhofer is nu in balbezit. Pichlmann verovert de bal door een tackle van achteren. Pichlmann draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Pichlmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Mayrhofer bereikt de bal nog maar net als eerste. Mayrhofer geeft een lange en hoge pass. Papst rent richting de bal. Papst schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Admiral 49%, vigo 51%.
Admiral - vigo 1:2

55e minuut.
Erzbaron rent richting de bal. Hecke bereikt de bal nog maar net als eerste. Stelzenbacher speelt de bal door. Papst bereikt de bal nog maar net als eerste. Papst schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Mayrhofer bereikt de bal nog maar net als eerste. Mayrhofer geeft de bal voor. Klungelig pakt Gott de bal. Ehrenzweig rent richting de bal. Ehrenzweig schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Na een snelle pass probeert Stelzenbacher de bal onder controle te krijgen. Gruna is nu in balbezit. Gruna probeert naar een medespeler te passen. Ehrenzweig is nu in balbezit. Ehrenzweig draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Admiral - vigo 2:2

64e minuut.
Pepperl bereikt de bal nog maar net als eerste. Pepperl passt de bal met de wreef. Gott rent richting de bal. Pichlmann onderschept slim de pass. Pichlmann draait met de bal, schiet en ... Popper bokst de bal weg. Ehrenzweig is nu in balbezit. Ehrenzweig schiet op doel. Paal! Ehrenzweig bereikt de bal nog maar net als eerste. Ehrenzweig draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Admiral - vigo 3:2

71e minuut.
Erzbaron met een snelle inworp. Gruna bereikt de bal nog maar net als eerste. Gruna geeft een lange en hoge pass. Ehrenzweig rent richting de bal. Ehrenzweig schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

81e minuut.
Gott geeft een lange en hoge pass. Inworp. Dehner met de inworp. Pichlmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Pichlmann geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Admiral - vigo 4:2

90e minuut.
Gott is nu in balbezit. Dehner onderschept slim de pass. Dehner probeert naar een medespeler te passen. Ehrenzweig is nu in balbezit. Ehrenzweig schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Admiral 29%, vigo 71%.
Admiral - vigo 4:2