Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Wienner Viktoria SCH WIEN
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
65% Spel op eigen helft 35%
8 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.4 gemiddelde waardering 18.1
weak Schieten weak
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


4e minuut.
Berthold passt de bal in één keer door. Pechkabt bereikt de bal nog maar net als eerste. Pechkabt passt de bal in één keer door. Nord rent richting de bal. Nord geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Putz geeft een lange en hoge pass. Berthold kopt de bal weg. Daar is Wallisch, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pechkabt is nu in balbezit. Pechkabt schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nord met een snelle inworp. Berthold is nu in balbezit. Berthold geeft de bal voor. Daar is Pechkabt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Wienner Viktoria - SCH WIEN 0:1

27e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Potter met een snelle inworp. Weiland is nu in balbezit. Weiland haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Esch de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Wienner Viktoria - SCH WIEN 1:1

32e minuut.
Klungelig pakt Hinze de bal. Berthold bereikt de bal nog maar net als eerste. Berthold passt de bal in één keer door. Daar is Pechkabt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pechkabt haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Wienner Viktoria - SCH WIEN 1:2

39e minuut.
Berthold bereikt de bal nog maar net als eerste. Berthold met een sublieme pass. Pechkabt bereikt de bal nog maar net als eerste. Pechkabt schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Wienner Viktoria - SCH WIEN 1:3

44e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Nord zal de hoekschop nemen. Deiss kopt de bal weg. Pechkabt is nu in balbezit. Pechkabt schiet op doel. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wienner Viktoria 61%, SCH WIEN 39%.
Wienner Viktoria - SCH WIEN 1:3

54e minuut.
Roider rent richting de bal. Putz verovert de bal door een tackle van achteren. Putz probeert naar een medespeler te passen. Pockihned rent richting de bal. Pockihned geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Putz heeft problemen om de bal te vangen. Putz probeert naar een medespeler te passen. Pechkabt is nu in balbezit. Berthold rent richting de bal. Berthold schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wienner Viktoria 69%, SCH WIEN 31%.
Wienner Viktoria - SCH WIEN 1:3