Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Oaschloch FC Schmid
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
66% Spel op eigen helft 34%
3 Doelpogingen 13
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.6 gemiddelde waardering 18.9
weak Schieten average
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


20e minuut.
Nasinger trapt de bal weg. Mack bereikt de bal nog maar net als eerste. Mack passt de bal zonder na te denken. Unter is nu in balbezit. Unter schiet op doel. Eichwald kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
Denk met een snelle inworp. Strohschneider probeert de bal met de borst te controleren. Gagl probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Unter de bal. Unter schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Oaschloch - FC Schmid 0:1

39e minuut.
Mack met een sublieme pass. Zwettler rent richting de bal. Unter onderschept slim de pass. Unter schiet op doel. Eichwald maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Oaschloch - FC Schmid 0:2

44e minuut.
Mack rent richting de bal. Loser is nu in balbezit. Mack met een sublieme pass. Strohschneider rent richting de bal. Strohschneider haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Oaschloch 63%, FC Schmid 37%.
FC Oaschloch - FC Schmid 0:2

46e minuut.
Strohschneider onderschept slim de pass. Strohschneider speelt de bal door. Hochhauser rent richting de bal. Deix is nu in balbezit. Deix draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Neustädter met een sublieme pass. Spargel geeft de bal voor. Schuster kopt de bal weg. Unter bereikt de bal nog maar net als eerste. Unter draait met de bal, schiet en ... Eichwald kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Oaschloch 69%, FC Schmid 31%.
FC Oaschloch - FC Schmid 0:2