Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SK Rapid FC Bierokraten
Normal Tactiek Erste...
56% Balbezit 44%
44% Spel op eigen helft 56%
6 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.6 gemiddelde waardering 15.3
zwak Schieten waardeloos
slecht Passen hopeloos
waardeloos Verdedigen slecht


6e minuut.
Türmer zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Schobersberger bereikt de bal nog maar net als eerste. Schunk tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Schunk krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Schunk geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Türmer met een snelle inworp. Schobersberger rent richting de bal. Schobersberger geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Steinmetz passt de bal met de wreef. Rupp is nu in balbezit. Rupp probeert naar een medespeler te passen. Schönbass is nu in balbezit. Schönbass draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Steinmetz geeft een lange en hoge pass. Türmer is nu in balbezit. Türmer probeert naar een medespeler te passen. Rabensteiner bereikt de bal nog maar net als eerste. Rabensteiner draait met de bal, schiet en ... Resetarits probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Moor probeert naar een medespeler te passen. Schunk rent richting de bal. Schunk met een sublieme pass. Schobersberger rent richting de bal. Schobersberger schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Toppmöller bereikt de bal nog maar net als eerste. Schunk verovert de bal door een tackle van achteren. Glomser begaat een overtreding. Schunk is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Schunk met een snel genomen vrije trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SK Rapid 44%, FC Bierokraten 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
SK Rapid - FC Bierokraten 0:0

76e minuut.
Toppmöller probeert naar een medespeler te passen. Schobersberger bereikt de bal nog maar net als eerste. Schobersberger speelt de bal door. Rabensteiner bereikt de bal nog maar net als eerste. Rabensteiner schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SK Rapid 45%, FC Bierokraten 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
SK Rapid - FC Bierokraten 0:0