Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Bierokraten SK Rapid
Erste... Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
55% Spel op eigen helft 45%
8 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
14.8 gemiddelde waardering 17
unsatisfactory Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Moor verovert de bal door een tackle van achteren. Moor geeft een lange en hoge pass. Mettomo kopt de bal weg. Schobersberger bereikt de bal nog maar net als eerste. Schobersberger haalt uit met een fantastische trap. Resetarits bokst de bal weg.

25e minuut.
Bindernagel verovert de bal door een tackle van achteren. Bindernagel geeft een lange en hoge pass. Steinmetz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Schönbass bereikt de bal nog maar net als eerste. Schönbass draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Bierek geeft een hoge lob. Uhlirsch heeft problemen om de bal te vangen. Mettomo probeert naar een medespeler te passen. Pelzl is nu in balbezit. Pelzl haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bierokraten - SK Rapid 0:1

40e minuut.
Mettomo geeft een lange en hoge pass. Assinger is nu in balbezit. Schunk tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Assinger wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Assinger kan niet meer verder spelen. Pfingsten komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Bierokraten 59%, SK Rapid 41%.
FC Bierokraten - SK Rapid 0:1

56e minuut.
Mettomo passt de bal met de wreef. Inworp. Zeller zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Uhlirsch rent richting de bal. Uhlirsch haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Bindernagel is nu in balbezit. Schunk is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Schobersberger. Schobersberger krijgt een gele kaart.

75e minuut.
Mühlholz is nu in balbezit. Tonkres verovert de bal door een tackle van achteren. Tonkres probeert naar een medespeler te passen. Pfingsten rent richting de bal. Pfingsten haalt uit met een fantastische trap. Resetarits verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

78e minuut.
Hüttenbrenner geeft een lange en hoge pass. Pfingsten bereikt de bal nog maar net als eerste. Pfingsten speelt de bal door. Schobersberger bereikt de bal nog maar net als eerste. Schobersberger passt de bal in één keer door. Resetarits bokst de bal weg.

88e minuut.
Uhlirsch speelt de bal door. Schönbass is nu in balbezit. Schönbass met een sublieme pass. Rupp is nu in balbezit. Rupp schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Bierokraten - SK Rapid 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Bierokraten 50%, SK Rapid 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Bierokraten - SK Rapid 1:1