Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Underdogs FC FC Bierokraten
erste Tactiek Erste...
57% Balbezit 43%
33% Spel op eigen helft 67%
10 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 2
18.4 gemiddelde waardering 13.8
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen hopeloos
waardeloos Verdedigen slecht


6e minuut.
Krasselt geeft de bal voor. Klampfer kopt de bal weg. Bindernagel is nu in balbezit. Cleverbrück rent richting de bal. Cleverbrück draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Schönbass rent richting de bal. Pühringer is nu in balbezit. Schönbass onderschept slim de pass. Schönbass schiet op doel. Wohlgemuth probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Underdogs FC - FC Bierokraten 0:1

22e minuut.
Klampfer bereikt de bal nog maar net als eerste. Klampfer met een sublieme pass. Bindernagel rent richting de bal. Cleverbrück onderschept slim de pass. Cleverbrück haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Underdogs FC - FC Bierokraten 1:1

27e minuut.
Haringer passt de bal in één keer door. Klampfer bereikt de bal nog maar net als eerste. Wessels tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Wessels krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Wessels is nu in balbezit. Ippig rent richting de bal. Wessels maakt een afschuwelijke overtreding. Wessels krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

44e minuut.
Uhlirsch met een sublieme pass. Freimann is nu in balbezit. Schönbass onderschept slim de pass. Schönbass schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Underdogs FC - FC Bierokraten 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Underdogs FC 25%, FC Bierokraten 75%.
Underdogs FC - FC Bierokraten 1:2

51e minuut.
Klampfer is nu in balbezit. Klampfer probeert naar een medespeler te passen. Bindernagel heeft problemen om de bal te vangen. Gradinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Gradinger haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Deis passt de bal in één keer door. Cleverbrück bereikt de bal nog maar net als eerste. Cleverbrück speelt de bal door. Gradinger is nu in balbezit. Gradinger draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Krasselt bereikt de bal nog maar net als eerste. Krasselt geeft de bal voor. Inworp. Haringer met de inworp. Cleverbrück bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Klampfer is nu in balbezit. Uhlirsch bereikt de bal nog maar net als eerste. Uhlirsch met een sublieme pass. Schönbass is nu in balbezit. Schönbass draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Underdogs FC 41%, FC Bierokraten 59%.
Underdogs FC - FC Bierokraten 1:2