Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gabor SK Rapid
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
47% Spel op eigen helft 53%
12 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 15.7
zwak Schieten slecht
zwak Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Lindner speelt de bal door. Kuffer is nu in balbezit. Steinmetz rent richting de bal. Kuffer verovert de bal door een tackle van achteren. Kuffer schiet op doel. Stendel bokst de bal weg.

13e minuut.
Rabe verovert de bal door een tackle van achteren. Glomser onderschept slim de pass. Glomser passt de bal met de wreef. Kuffer bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuffer draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Klungelig pakt Filmer de bal. Lense bereikt de bal nog maar net als eerste. Lense probeert naar een medespeler te passen. Kuffer bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuffer schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Tonkres heeft problemen om de bal te vangen. Gatzemeier bereikt de bal nog maar net als eerste. Gatzemeier speelt de bal door. Kuffer bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuffer schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Mettomo is nu in balbezit. Kuffer verovert de bal door een tackle van achteren. Kuffer schiet op doel. Stendel maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gabor - SK Rapid 1:0

20e minuut.
Glomser geeft de bal voor. Druck bereikt de bal nog maar net als eerste. Pelzl verovert de bal door een tackle van achteren. Pelzl draait met de bal, schiet en ... Gerstenhuber werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

29e minuut.
Pelzl rent richting de bal. Lindner bereikt de bal nog maar net als eerste. Pelzl verovert de bal door een tackle van achteren. Schobersberger is nu in balbezit. Schobersberger haalt uit met een fantastische trap. Gerstenhuber kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Schobersberger rent richting de bal. Schobersberger draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Schobersberger passt de bal met de wreef. Pelzl is nu in balbezit. Lindner begaat een overtreding. Lindner krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Gerstenhuber trapt de bal weg. Toppmöller kopt de bal weg. Daar is Doppler, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pelzl is nu in balbezit. Pelzl schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Gabor - SK Rapid 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gabor 48%, SK Rapid 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Gabor - SK Rapid 1:1

53e minuut.
Druck verovert de bal door een tackle van achteren. Schobersberger verovert de bal door een tackle van achteren. Pelzl bereikt de bal nog maar net als eerste. Schobersberger bereikt de bal nog maar net als eerste. Schobersberger haalt uit met een fantastische trap. Gerstenhuber kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Schobersberger bereikt de bal nog maar net als eerste. Schobersberger haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gabor - SK Rapid 1:2

58e minuut.
Mettomo rent richting de bal. Mettomo passt de bal in één keer door. Obirchner geeft een hoge lob. Kuffer rent richting de bal. Kuffer schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
Toppmöller kopt de bal weg. Lindner kan de bal niet met de borst controleren. Schobersberger onderschept slim de pass. Schobersberger draait met de bal, schiet en ... Gerstenhuber probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gabor - SK Rapid 1:3

85e minuut.
Toppmöller rent richting de bal. Toppmöller geeft de bal voor. Obirchner probeert naar een medespeler te passen. Kuffer bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuffer draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Filmer geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Assinger zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Schobersberger is nu in balbezit. Schobersberger haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gabor 46%, SK Rapid 54%.
Gabor - SK Rapid 1:3