Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
-Tikitaka- FC Schmid
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
50% Spel op eigen helft 50%
9 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
15.3 gemiddelde waardering 19.9
hopeless Schieten average
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


10e minuut.
Resnik rent richting de bal. Reichert verovert de bal door een tackle van achteren. Reichert geeft een hoge lob. Unter bereikt de bal nog maar net als eerste. Unter haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Strohschneider bereikt de bal nog maar net als eerste. Bormann tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Strohschneider is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Mack zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Kornfeil controleert de bal met de borst. Unter is nu in balbezit. Unter haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
-Tikitaka- - FC Schmid 0:1

23e minuut.
Mack heeft problemen om de bal te vangen. Bormann verovert de bal door een tackle van achteren. Bormann passt de bal zonder na te denken. Heer rent richting de bal. Heer draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Strohschneider heeft problemen om de bal te vangen. Kornfeil is nu in balbezit. Kornfeil passt de bal in één keer door. Daar is Unter, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Unter draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Spargel rent richting de bal. Spargel met een sublieme pass. Mack is nu in balbezit. Heer rent richting de bal. Heer haalt uit met een fantastische trap. Neustädter bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: -Tikitaka- 52%, FC Schmid 48%.
-Tikitaka- - FC Schmid 0:1

47e minuut.
Spargel is nu in balbezit. Kuffner onderschept slim de pass. Kuffner passt de bal in één keer door. Heer bereikt de bal nog maar net als eerste. Heer schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Dürmeier is nu in balbezit. Kornfeil rent richting de bal. Kornfeil geeft een lange en hoge pass. Heer is nu in balbezit. Heer draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Skipp rent richting de bal. Heer is nu in balbezit. Heer passt de bal in één keer door. Unter is nu in balbezit. Unter haalt uit met een fantastische trap. Hartmann verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
-Tikitaka- - FC Schmid 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: -Tikitaka- 47%, FC Schmid 53%.
-Tikitaka- - FC Schmid 0:2