Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gabor FC Bierokraten
Normal Tactiek Erste...
50% Balbezit 50%
38% Spel op eigen helft 62%
12 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18.2 gemiddelde waardering 14.5
zwak Schieten hopeloos
slecht Passen hopeloos
slecht Verdedigen slecht


2e minuut.
Zeller onderschept slim de pass. Zeller probeert naar een medespeler te passen. Kuffer kan de bal niet met de borst controleren. Kuffer draait met de bal, schiet en ... Krasselt probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Resetarits bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Gabor - FC Bierokraten 1:0

5e minuut.
Gatzemeier verovert de bal door een tackle van achteren. Gatzemeier geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Krasselt de bal onder controle te krijgen. Kuffer bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuffer schiet op doel. Resetarits kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

12e minuut.
Wessels bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuffer onderschept slim de pass. Bindernagel rent richting de bal. Kuffer verovert de bal door een tackle van achteren. Kuffer schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Bindernagel rent richting de bal. Bindernagel passt de bal zonder na te denken. Bierek rent richting de bal. Kuffer onderschept slim de pass. Kuffer haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Haberfellner rent richting de bal. Haberfellner draait met de bal, schiet en ... Resetarits probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Druck geeft een hoge lob. Gatzemeier kopt de bal weg. Krasselt is nu in balbezit. Kuffer verovert de bal door een tackle van achteren. Kuffer schiet op doel. Resetarits verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal. Resetarits speelt de bal door. Lense speelt de bal door. Rabe rent richting de bal. Rabe schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Lindner rent richting de bal. Uhlirsch verovert de bal door een tackle van achteren. Uhlirsch geeft de bal voor. Schönbass bereikt de bal nog maar net als eerste. Schönbass haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Rupp met een snelle inworp. Uhlirsch is nu in balbezit. Uhlirsch geeft een lange en hoge pass. Zeller bereikt de bal nog maar net als eerste. Zeller haalt uit met een fantastische trap. Gerstenhuber verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gabor 35%, FC Bierokraten 65%.
Gabor - FC Bierokraten 1:0

50e minuut.
Wessels onderschept slim de pass. Wessels geeft de bal voor. Zeller rent richting de bal. Zeller schiet op doel. Gerstenhuber werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Gabor - FC Bierokraten 1:1

90e minuut.
Bogensperger verovert de bal door een tackle van achteren. Bogensperger geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Zeller de bal. Schönbass bereikt de bal nog maar net als eerste. Schönbass schiet op doel. Gerstenhuber bokst de bal weg. Schönbass is nu in balbezit. Schönbass schiet op doel. Gerstenhuber werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gabor - FC Bierokraten 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gabor 41%, FC Bierokraten 59%.
Gabor - FC Bierokraten 1:2