Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Underdogs FC SK Rapid
erste Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
49% Spel op eigen helft 51%
13 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.7 gemiddelde waardering 15.3
poor Schieten poor
weak Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


8e minuut.
Pfingsten is nu in balbezit. Ippig onderschept slim de pass. Ippig met een sublieme pass. Cleverbrück bereikt de bal nog maar net als eerste. Cleverbrück schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Underdogs FC - SK Rapid 1:0

9e minuut.
Ippig raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Dienst komt het veld opgelopen.

13e minuut.
Gradinger onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pfingsten. Gradinger is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Deis met een snel genomen vrije trap. Cleverbrück rent richting de bal. Cleverbrück schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Türmer probeert naar een medespeler te passen. Schobersberger rent richting de bal. Schobersberger passt de bal zonder na te denken. Pelzl is nu in balbezit. Pelzl schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Klungelig pakt Tonkres de bal. Deis rent richting de bal. Deis geeft de bal voor. Cleverbrück rent richting de bal. Cleverbrück haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Underdogs FC - SK Rapid 2:0

34e minuut.
Dienst rent richting de bal. Dienst passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Pühringer de bal. Pelzl is nu in balbezit. Pelzl haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Klampfer is nu in balbezit. Klampfer passt de bal met de wreef. Cleverbrück is nu in balbezit. Cleverbrück draait met de bal, schiet en ... Stendel probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Underdogs FC - SK Rapid 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Underdogs FC 55%, SK Rapid 45%.
Underdogs FC - SK Rapid 3:0

66e minuut.
Cleverbrück bereikt de bal nog maar net als eerste. Cleverbrück draait met de bal, schiet en ... Gradinger is nu in balbezit. Gradinger draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Underdogs FC - SK Rapid 4:0

70e minuut.
Steinmetz is nu in balbezit. Steinmetz geeft de bal voor. Klampfer kopt de bal weg. Cleverbrück rent richting de bal. Cleverbrück haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Underdogs FC 43%, SK Rapid 57%.
Underdogs FC - SK Rapid 4:0