Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Schmid Underdogs FC
Normal Tactiek erste
48% Balbezit 52%
61% Spel op eigen helft 39%
5 Doelpogingen 4
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20 gemiddelde waardering 20.2
average Schieten poor
poor Passen weak
poor Verdedigen poor


2e minuut.
Haringer met een snelle inworp. Cleverbrück bereikt de bal nog maar net als eerste. Loser legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Loser krijgt een gele kaart. Cleverbrück is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Dienst neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Schmid - Underdogs FC 0:1

10e minuut.
Dienst rent richting de bal. Mack onderschept slim de pass. Mack passt de bal zonder na te denken. Unter is nu in balbezit. Unter draait met de bal, schiet en ... Paal! Klampfer geeft de bal voor. Loser probeert de bal met de borst te controleren. Cleverbrück bereikt de bal nog maar net als eerste. Cleverbrück haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Pühringer onderschept slim de pass. Pühringer geeft de bal voor. Gradinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Gradinger draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Schmid - Underdogs FC 0:2

19e minuut.
Mack probeert naar een medespeler te passen. Klampfer is nu in balbezit. Met opzet legt Strohschneider zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Strohschneider naar de kleedkamers voor een vroege douche.

35e minuut.
Hochhauser heeft problemen om de bal te vangen. Cleverbrück bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mack. Cleverbrück is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Gradinger zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Dienst is nu in balbezit. Mack begaat een overtreding. Dienst raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Dienst neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Neustädter werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Schmid - Underdogs FC 0:3

43e minuut.
Pühringer is nu in balbezit. Dürmeier verovert de bal door een tackle van achteren. Dürmeier met een sublieme pass. Unter is nu in balbezit. Unter schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Schmid - Underdogs FC 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Schmid 68%, Underdogs FC 32%.
FC Schmid - Underdogs FC 1:3

56e minuut.
Mack speelt de bal door. Reichert bereikt de bal nog maar net als eerste. Cleverbrück begaat een overtreding. Cleverbrück krijgt een gele kaart.

64e minuut.
Mack rent richting de bal. Mack met een sublieme pass. Klampfer is nu in balbezit. Unter is nu in balbezit. Unter haalt uit met een fantastische trap. Wohlgemuth kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

86e minuut.
Inworp. Spargel met de inworp. Skipp is nu in balbezit. Gradinger onderschept slim de pass. Gradinger geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Schmid - Underdogs FC 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Schmid 53%, Underdogs FC 47%.
FC Schmid - Underdogs FC 1:4