Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Underdogs FC FC Schmid
erste Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
46% Spel op eigen helft 54%
11 Doelpogingen 6
5 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 1
18.5 gemiddelde waardering 19.6
slecht Schieten matig
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


1e minuut.
Pühringer rent richting de bal. Pühringer passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Kraft de bal. Unter rent richting de bal. Unter schiet op doel. De bal raakt de paal. Wohlgemuth verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

4e minuut.
Skipp onderschept slim de pass. Skipp geeft de bal voor. Dürmeier kopt de bal weg. Unter bereikt de bal nog maar net als eerste. Unter haalt uit met een fantastische trap. Wohlgemuth bokst de bal weg.

29e minuut.
Haringer verovert de bal door een tackle van achteren. Haringer geeft een hoge lob. Gradinger is nu in balbezit. Gradinger schiet op doel. Neustädter probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Underdogs FC - FC Schmid 1:0

38e minuut.
Spargel geeft de bal voor. Cleverbrück rent richting de bal. Mack is nu in balbezit. Cleverbrück rent richting de bal. Cleverbrück haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Underdogs FC - FC Schmid 2:0

40e minuut.
Ippig is nu in balbezit. Strohschneider bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ippig. Strohschneider wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Strohschneider kan niet meer verder spelen. Häupl komt het veld opgelopen.

41e minuut.
Wohlgemuth maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Ippig kopt de bal weg. Mack rent richting de bal. Gradinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Gradinger schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Underdogs FC 46%, FC Schmid 54%.
Underdogs FC - FC Schmid 2:0

56e minuut.
Mack passt de bal zonder na te denken. Haringer bereikt de bal nog maar net als eerste. Denk maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Denk naar de kleedkamers voor een vroege douche.

76e minuut.
Hochhauser geeft de bal voor. Inworp. Deis met een snelle inworp. Gradinger rent richting de bal. Gradinger draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Ippig probeert de bal met de borst te controleren. Spargel rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Klampfer. Klampfer krijgt een gele kaart.

88e minuut.
Cleverbrück is nu in balbezit. Cleverbrück probeert naar een medespeler te passen. Gradinger rent richting de bal. Gradinger schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Underdogs FC 45%, FC Schmid 55%.
Underdogs FC - FC Schmid 2:0