Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Oaschloch Gabor
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
42% Spel op eigen helft 58%
12 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 18.4
zwak Schieten zwak
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


10e minuut.
Hobl onderschept slim de pass. Filmer bereikt de bal nog maar net als eerste. Hobl verovert de bal door een tackle van achteren. Hobl draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Oaschloch - Gabor 1:0

14e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Eichwald niet meer kan verder spelen. Segemann komt het veld opgelopen.

16e minuut.
Hobl verovert de bal door een tackle van achteren. Hobl passt de bal zonder na te denken. Doppler heeft problemen om de bal te vangen. Deix is nu in balbezit. Deix draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Doppler geeft de bal voor. Klungelig pakt Haberfellner de bal. Kuffer rent richting de bal. Kuffer draait met de bal, schiet en ... Nasinger probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Oaschloch - Gabor 1:1

21e minuut.
Lala speelt de bal door. Lindner is nu in balbezit. Lindner speelt de bal door. Kuffer is nu in balbezit. Kuffer schiet op doel. Segemann bokst de bal weg.

23e minuut.
Präger passt de bal in één keer door. Deix bereikt de bal nog maar net als eerste. Lindner begaat een overtreding. Lindner krijgt een gele kaart. Deix wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Deix kan niet meer verder spelen. Söser komt het veld opgelopen.

39e minuut.
Zwettler heeft problemen om de bal te vangen. Haberfellner met een sublieme pass. Lala is nu in balbezit. Lala draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Oaschloch - Gabor 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Oaschloch 39%, Gabor 61%.
FC Oaschloch - Gabor 1:2

58e minuut.
Hobl rent richting de bal. Doppler bereikt de bal nog maar net als eerste. Hobl verovert de bal door een tackle van achteren. Hobl haalt uit met een fantastische trap. Druck probeert de bal aan de voet te houden. Gerstenhuber bokst de bal weg.

61e minuut.
Druck geeft de bal voor. Schuster kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Lindner de bal onder controle te krijgen. Söser rent richting de bal. Söser schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Lense rent richting de bal. Lense passt de bal in één keer door. Zwettler is nu in balbezit. Kuffer verovert de bal door een tackle van achteren. Kuffer schiet op doel. Segemann kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Druck geeft een lange en hoge pass. Inworp. Pelzl met een snelle inworp. Hobl is nu in balbezit. Hobl draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

89e minuut.
Segemann met een sublieme pass. Hobl is nu in balbezit. Hobl passt de bal in één keer door. Söser rent richting de bal. Söser schiet op doel. Gerstenhuber probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Oaschloch 45%, Gabor 55%.
FC Oaschloch - Gabor 1:2