Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gabor FC Oaschloch
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
47% Spel op eigen helft 53%
12 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 21.3
weak Schieten average
weak Passen weak
poor Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Kuffer rent richting de bal. Gagl verovert de bal door een tackle van achteren. Gagl met een sublieme pass. Rabe bereikt de bal nog maar net als eerste. Rabe schiet op doel. Eichwald probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Gatzemeier verovert de bal door een tackle van achteren. Gatzemeier geeft een hoge lob. Zwettler heeft problemen om de bal te vangen. Kuffer bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuffer draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Druck geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pelzl met een snelle inworp. Hobl rent richting de bal. Hobl draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Lindner bereikt de bal nog maar net als eerste. Lindner met een sublieme pass. Kuffer rent richting de bal. Kuffer draait met de bal, schiet en ... Nasinger probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Nasinger is nu in balbezit. Nasinger geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Haberfellner met de inworp. Rabe geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Filmer rent richting de bal. Rabe is nu in balbezit. Rabe passt de bal zonder na te denken. Kuffer rent richting de bal. Kuffer haalt uit met een fantastische trap. Eichwald probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Druck rent richting de bal. Lindner is nu in balbezit. Lindner probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Kuffer de bal. Kuffer schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gabor 46%, FC Oaschloch 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Gabor - FC Oaschloch 0:0

58e minuut.
Gerstenhuber trapt de bal weg. Lense kopt de bal weg. Lindner met een sublieme pass. Kuffer bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuffer schiet op doel. Eichwald kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

65e minuut.
Obirchner geeft een lange en hoge pass. Inworp. Pelzl met de inworp. Hobl is nu in balbezit. Hobl draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Lense geeft de bal voor. Gatzemeier bereikt de bal nog maar net als eerste. Inworp. Gatzemeier zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lindner geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Lindner speelt de bal door. Sieder bereikt de bal nog maar net als eerste. Sieder passt de bal in één keer door. Daar is Hobl, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hobl draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gabor - FC Oaschloch 0:1

73e minuut.
Haberfellner met een snelle inworp. Lense bereikt de bal nog maar net als eerste. Hobl begaat een overtreding. Hobl krijgt een gele kaart.

73e minuut.
Lense is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Lense zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Eichwald met een sublieme pass. Lense geeft een hoge lob. Kuffer rent richting de bal. Kuffer draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Daar is Rothauer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kuffer bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuffer haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Präger speelt de bal door. Deix rent richting de bal. Doppler bereikt de bal nog maar net als eerste. Deix onderschept slim de pass. Deix schiet op doel. Gerstenhuber verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gabor 48%, FC Oaschloch 52%.
Gabor - FC Oaschloch 0:1