Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SK Rapid -Tikitaka-
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
57% Spel op eigen helft 43%
7 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
15.7 gemiddelde waardering 14.5
slecht Schieten hopeloos
waardeloos Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


20e minuut.
Daar is Bormann, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Toppmöller is nu in balbezit. Heer onderschept slim de pass. Heer draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Hüttenbrenner de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Bormann passt de bal in één keer door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Moor met de inworp. Schobersberger rent richting de bal. Schobersberger draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Schatten neemt de hoekschop. Resnik kopt de bal weg. Heer rent richting de bal. Heer haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Klungelig pakt Bormann de bal. Kuffner is nu in balbezit. Kuffner speelt de bal door. Heer is nu in balbezit. Heer haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SK Rapid 58%, -Tikitaka- 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
SK Rapid - -Tikitaka- 0:0

86e minuut.
Kuffner is nu in balbezit. Heer bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuffner bereikt de bal nog maar net als eerste. Heer bereikt de bal nog maar net als eerste. Heer schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SK Rapid - -Tikitaka- 0:1

88e minuut.
Tonkres geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Schatten zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kuffner rent richting de bal. Kuffner geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SK Rapid 55%, -Tikitaka- 45%.
SK Rapid - -Tikitaka- 0:1