Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gabor LOK Wölbling
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
59% Spel op eigen helft 41%
6 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 16.1
poor Schieten unsatisfactory
weak Passen weak
poor Verdedigen unsatisfactory


25e minuut.
Lindner met een sublieme pass. Rabe rent richting de bal. Rabe passt de bal zonder na te denken. Kuffer rent richting de bal. Kuffer schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gabor - LOK Wölbling 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gabor 57%, LOK Wölbling 43%.
Gabor - LOK Wölbling 1:0

50e minuut.
Inworp. Krasselt zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Lindner, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Böhm rent richting de bal. Böhm geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

53e minuut.
Obermayer passt de bal in één keer door. Böhm heeft problemen om de bal te vangen. Böhm passt de bal zonder na te denken. Gasperlmayer bereikt de bal nog maar net als eerste. Gasperlmayer schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Gabor - LOK Wölbling 1:1

64e minuut.
Böhm bereikt de bal nog maar net als eerste. Böhm geeft een hoge lob. Filmer heeft problemen om de bal te vangen. Prändl rent richting de bal. Prändl schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Lindner probeert de bal aan de voet te houden. Krasselt is nu in balbezit. Lindner tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lindner krijgt een gele kaart.

82e minuut.
Gronau is nu in balbezit. Lindner is nu in balbezit. Gronau onderschept slim de pass. Rabe rent richting de bal. Rabe draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gabor 60%, LOK Wölbling 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Gabor - LOK Wölbling 1:1