Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LOK Wölbling Gabor
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
54% Spel op eigen helft 46%
8 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 18.1
slecht Schieten zwak
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen slecht


3e minuut.
Dürmeyer is nu in balbezit. Dürmeyer geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gatzemeier met een snelle inworp. Rabe geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Heimeroth speelt de bal door. Gasperlmayer rent richting de bal. Lindner legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Gasperlmayer is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Heimeroth legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

42e minuut.
Gasperlmayer kan de bal niet met de borst controleren. Doppler onderschept slim de pass. Gasperlmayer bereikt de bal nog maar net als eerste. Heimeroth is nu in balbezit. Heimeroth draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
LOK Wölbling - Gabor 1:0

44e minuut.
Heimeroth verovert de bal door een tackle van achteren. Heimeroth probeert naar een medespeler te passen. Dürmeyer speelt de bal door. Kuffer is nu in balbezit. Kuffer draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LOK Wölbling 46%, Gabor 54%.
LOK Wölbling - Gabor 1:0

47e minuut.
Kuffer passt de bal met de wreef. Obirchner is nu in balbezit. Obirchner geeft een lange en hoge pass. Kuffer bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuffer haalt uit met een fantastische trap. Deutsch probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

54e minuut.
Lense verovert de bal door een tackle van achteren. Lense passt de bal met de wreef. Kuffer rent richting de bal. Rabe is nu in balbezit. Rabe schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

59e minuut.
Obermayer heeft problemen om de bal te vangen. Kuffer bereikt de bal nog maar net als eerste. Obermayer is nu in balbezit. Kuffer onderschept slim de pass. Kuffer schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Lindner geeft de bal voor. Gatzemeier rent richting de bal. Dürmeyer begaat een overtreding. Dürmeyer krijgt een gele kaart.

65e minuut.
Deutsch met een harde bal richting middenveld. Lindner kopt de bal weg. Rabe rent richting de bal. Rabe schiet op doel. Klungelig pakt Dehn de bal.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Doppler geeft de bal voor. Daar is Gatzemeier, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gatzemeier passt de bal met de wreef. Kuffer is nu in balbezit. Kuffer haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Doppler is nu in balbezit. Doppler geeft een hoge lob. Rabe rent richting de bal. Rabe haalt uit met een fantastische trap. Deutsch maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
LOK Wölbling - Gabor 1:1

86e minuut.
Lense bereikt de bal nog maar net als eerste. Lense met een sublieme pass. Kuffer rent richting de bal. Kuffer draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LOK Wölbling - Gabor 1:2

90e minuut.
Obermayer is nu in balbezit. Rabe verovert de bal door een tackle van achteren. Rabe geeft een lange en hoge pass. Daar is Gatzemeier, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gatzemeier geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LOK Wölbling 62%, Gabor 38%.
LOK Wölbling - Gabor 1:2