Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Bierokraten FC Oaschloch
Erste... Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
67% Spel op eigen helft 33%
5 Doelpogingen 11
4 Overtredingen 4
2 Gele kaarten 2
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
13.9 gemiddelde waardering 18.3
hopeloos Schieten zwak
hopeloos Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Krasselt geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pelzl met de inworp. Hobl rent richting de bal. Hobl geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Söser passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Pelzl de bal. Wessels tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Wessels krijgt een gele kaart.

6e minuut.
Pelzl raakt geblesseerd tijdens het duel. Pelzl zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Bierek kopt de bal weg. Wessels probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Hobl bereikt de bal nog maar net als eerste. Hobl draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Sieder geeft een hoge lob. Resetarits met een sublieme pass. Sieder kopt de bal weg. Daar is Söser, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Söser schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Pelzl onderschept slim de pass. Pelzl passt de bal met de wreef. Bindernagel rent richting de bal. Hobl is nu in balbezit. Hobl draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Resetarits verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

42e minuut.
Gagl probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Schunk is nu in balbezit. Hobl tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hobl krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Bierokraten 61%, FC Oaschloch 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Bierokraten - FC Oaschloch 0:0

46e minuut.
Schönbass passt de bal zonder na te denken. Rupp bereikt de bal nog maar net als eerste. Präger tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Präger krijgt een gele kaart.

69e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pelzl met de inworp. Hobl rent richting de bal. Hobl haalt uit met een fantastische trap. Söser krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Bierek geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Präger met een snelle inworp. Hobl is nu in balbezit. Hobl draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Doeltrap. Resetarits trapt de bal weg van het doel. Wessels met een sublieme pass. Schönbass rent richting de bal. Schönbass schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Schuster geeft de bal voor. Pelzl bereikt de bal nog maar net als eerste. Wessels tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Wessels krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Bierokraten 72%, FC Oaschloch 28%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Bierokraten - FC Oaschloch 0:0