Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SK Rapid FC Schmid
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
47% Spel op eigen helft 53%
10 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.9 gemiddelde waardering 19.4
poor Schieten average
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen weak


6e minuut.
Dürmeier is nu in balbezit. Assinger onderschept slim de pass. Assinger probeert naar een medespeler te passen. Pelzl bereikt de bal nog maar net als eerste. Pelzl haalt uit met een fantastische trap. Neustädter probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Mack passt de bal in één keer door. Richter is nu in balbezit. Richter probeert naar een medespeler te passen. Unter rent richting de bal. Unter haalt uit met een fantastische trap. Stendel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Unter bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Steinmetz verovert de bal door een tackle van achteren. Steinmetz geeft een hoge lob. Pelzl bereikt de bal nog maar net als eerste. Schobersberger rent richting de bal. Schobersberger schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Dürmeier passt de bal met de wreef. Spargel bereikt de bal nog maar net als eerste. Toppmöller tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Toppmöller krijgt een gele kaart. Spargel is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Skipp zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Unter rent richting de bal. Unter haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SK Rapid - FC Schmid 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SK Rapid 59%, FC Schmid 41%.
SK Rapid - FC Schmid 0:1

76e minuut.
Reichert probeert naar een medespeler te passen. Schobersberger bereikt de bal nog maar net als eerste. Schobersberger probeert naar een medespeler te passen. Pelzl rent richting de bal. Pelzl haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
SK Rapid - FC Schmid 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SK Rapid 36%, FC Schmid 64%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
SK Rapid - FC Schmid 1:1