Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gabor -Tikitaka-
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
36% Spel op eigen helft 64%
16 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 14.7
zwak Schieten waardeloos
zwak Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


8e minuut.
Schatten speelt de bal door. Haberfellner is nu in balbezit. Haberfellner geeft een hoge lob. Kuffer bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuffer haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gabor - -Tikitaka- 1:0

18e minuut.
Klungelig pakt Filmer de bal. Schatten is nu in balbezit. Filmer onderschept slim de pass. Filmer geeft een lange en hoge pass. Reus geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Rabe probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Kuffer de bal. Edelmann rent richting de bal. Kuffer onderschept slim de pass. Kuffer draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Stanke bereikt de bal nog maar net als eerste. Haberfellner onderschept slim de pass. Haberfellner met een sublieme pass. Kuffer bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuffer schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Doppler verovert de bal door een tackle van achteren. Doppler geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Edelmann de bal. Kuffer rent richting de bal. Kuffer haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gabor 45%, -Tikitaka- 55%.
Gabor - -Tikitaka- 1:0

62e minuut.
Lindner onderschept slim de pass. Lindner geeft een hoge lob. Kuffer is nu in balbezit. Kuffer schiet op doel. Edelmann probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Kuffner bereikt de bal nog maar net als eerste. Lense onderschept slim de pass. Lense passt de bal in één keer door. Kuffer bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuffer draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Lense bereikt de bal nog maar net als eerste. Lense passt de bal in één keer door. Stanke is nu in balbezit. Kuffer is nu in balbezit. Kuffer schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

79e minuut.
Klungelig pakt Edelmann de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Haberfellner zal de hoekschop nemen. Kuffer bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuffer haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Stanke rent richting de bal. Kuffer verovert de bal door een tackle van achteren. Kuffer haalt uit met een fantastische trap. Gatzemeier is nu in balbezit. Gatzemeier geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Rabe bereikt de bal nog maar net als eerste. Rabe speelt de bal door. Untner heeft problemen om de bal te vangen. Kuffer bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuffer draait met de bal, schiet en ... Hartmann bokst de bal weg. Daar is Edelmann, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gabor 26%, -Tikitaka- 74%.
Gabor - -Tikitaka- 1:0