Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Bierokraten FC Schmid
Erste... Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
66% Spel op eigen helft 34%
5 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.5 gemiddelde waardering 20.7
hopeloos Schieten matig
hopeloos Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


5e minuut.
Schunk onderschept slim de pass. Spargel verovert de bal door een tackle van achteren. Spargel geeft een hoge lob. Unter bereikt de bal nog maar net als eerste. Unter draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Strohschneider verovert de bal door een tackle van achteren. Strohschneider passt de bal zonder na te denken. Unter is nu in balbezit. Unter schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bierokraten - FC Schmid 0:1

40e minuut.
Hochhauser is nu in balbezit. Uhlirsch onderschept slim de pass. Spargel schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Spargel krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Bierokraten 64%, FC Schmid 36%.
FC Bierokraten - FC Schmid 0:1

50e minuut.
Mack verovert de bal door een tackle van achteren. Mack probeert naar een medespeler te passen. Bindernagel is nu in balbezit. Strohschneider verovert de bal door een tackle van achteren. Strohschneider haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Dürmeier speelt de bal door. Strohschneider heeft problemen om de bal te vangen. Wessels bereikt de bal nog maar net als eerste. Strohschneider bereikt de bal nog maar net als eerste. Strohschneider haalt uit met een fantastische trap. Resetarits verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

53e minuut.
Schunk heeft problemen om de bal te vangen. Strohschneider rent richting de bal. Strohschneider probeert naar een medespeler te passen. Unter bereikt de bal nog maar net als eerste. Unter haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Wessels is nu in balbezit. Spargel verovert de bal door een tackle van achteren. Spargel met een sublieme pass. Unter is nu in balbezit. Unter draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Dürmeier met de inworp. Strohschneider bereikt de bal nog maar net als eerste. Strohschneider geeft een hoge lob. Daar is Bindernagel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bindernagel verovert de bal door een tackle van achteren.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Denk zal de hoekschop nemen. Unter krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bierokraten - FC Schmid 0:2

78e minuut.
Dürmeier bereikt de bal nog maar net als eerste. Dürmeier geeft de bal voor. Daar is Bierek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Denk bereikt de bal nog maar net als eerste. Denk schiet op doel. Resetarits kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Bierokraten 69%, FC Schmid 31%.
FC Bierokraten - FC Schmid 0:2