Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SK Rapid FC Oaschloch
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
42% Spel op eigen helft 58%
13 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.1 gemiddelde waardering 20.6
slecht Schieten zwak
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


7e minuut.
Rothauer kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Assinger zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Schobersberger bereikt de bal nog maar net als eerste. Schobersberger haalt uit met een fantastische trap. Eichwald probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!

9e minuut.
Glomser is nu in balbezit. Pelzl verovert de bal door een tackle van achteren. Pelzl met een sublieme pass. Deix is nu in balbezit. Deix schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Mettomo passt de bal zonder na te denken. Toppmöller speelt de bal door. Glomser is nu in balbezit. Deix onderschept slim de pass. Deix haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Glomser bereikt de bal nog maar net als eerste. Deix verovert de bal door een tackle van achteren. Deix passt de bal zonder na te denken. Pelzl bereikt de bal nog maar net als eerste. Pelzl schiet op doel. Stendel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pelzl met een snelle inworp. Hobl met een sublieme pass. Daar is Deix, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Deix haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Moor verovert de bal door een tackle van achteren. Schobersberger rent richting de bal. Schobersberger met een sublieme pass. Pelzl is nu in balbezit. Pelzl schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SK Rapid 52%, FC Oaschloch 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
SK Rapid - FC Oaschloch 0:0

53e minuut.
Nasinger geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Moor met de inworp. Schobersberger rent richting de bal. Schobersberger haalt uit met een fantastische trap. Eichwald probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

55e minuut.
Pelzl onderschept slim de pass. Pelzl met een sublieme pass. Klungelig pakt Deix de bal. Hobl is nu in balbezit. Hobl draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SK Rapid - FC Oaschloch 0:1

59e minuut.
Glomser met een snelle inworp. Daar is Toppmöller, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Toppmöller speelt de bal door. Schobersberger rent richting de bal. Schobersberger draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SK Rapid 33%, FC Oaschloch 67%.
SK Rapid - FC Oaschloch 0:1