Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
VikingsTeam FC Trash
442 Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
36% Spel op eigen helft 64%
15 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
29.3 gemiddelde waardering 19.3
redelijk Schieten slecht
zwak Passen zwak
slecht Verdedigen slecht


14e minuut.
Rosin speelt de bal door. Ovesson heeft problemen om de bal te vangen. Hugdahl probeert naar een medespeler te passen. Lőwy bereikt de bal nog maar net als eerste. Lőwy schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Ängblad bereikt de bal nog maar net als eerste. Ängblad geeft een lange en hoge pass. Daar is Lőwy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lőwy draait met de bal, schiet en ... Lampenius werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
VikingsTeam - FC Trash 1:0

21e minuut.
Ängblad controleert de bal met de borst. Coda bereikt de bal nog maar net als eerste. af Trolle maakt een afschuwelijke overtreding. af Trolle krijgt een gele kaart. Coda roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Coda kan niet meer verder spelen. Möllerstrand komt het veld opgelopen.

29e minuut.
Lőwy speelt de bal door. Gren is nu in balbezit. Gren met een sublieme pass. Lőwy rent richting de bal. Lőwy draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Gren rent richting de bal. Gren probeert naar een medespeler te passen. Ovesson heeft problemen om de bal te vangen. Möllerstrand onderschept slim de pass. Möllerstrand haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: VikingsTeam 25%, FC Trash 75%.
VikingsTeam - FC Trash 1:0

46e minuut.
Tagesson passt de bal met de wreef. Ovesson rent richting de bal. Ovesson speelt de bal door. Möllerstrand is nu in balbezit. Möllerstrand draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Bondage bereikt de bal nog maar net als eerste. Svinhufvud bereikt de bal nog maar net als eerste. Tagesson onderschept slim de pass. Bondage bereikt de bal nog maar net als eerste. Bondage haalt uit met een fantastische trap. Leonardsson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Ovesson speelt de bal door. Ängblad rent richting de bal. Ängblad probeert naar een medespeler te passen. Bondage is nu in balbezit. Bondage schiet op doel. Leonardsson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
VikingsTeam - FC Trash 1:1

71e minuut.
Hugdahl passt de bal met de wreef. Svinhufvud rent richting de bal. Svinhufvud passt de bal in één keer door. Lőwy bereikt de bal nog maar net als eerste. Lőwy haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
VikingsTeam - FC Trash 2:1

86e minuut.
Börjesson bereikt de bal nog maar net als eerste. Börjesson passt de bal zonder na te denken. Rosenkvist probeert de bal aan de voet te houden. Tagesson bereikt de bal nog maar net als eerste. Tagesson schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: VikingsTeam 48%, FC Trash 52%.
VikingsTeam - FC Trash 2:1